Autor Subiect: Pe 2 roti  (Citit de 128115 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Re: Pe 2 roti
« Răspuns #440 : 22.Apr.2014, 01:09:08 p.m. »
Bineinteles ca sper ca acest articol sa fie citit doar la cafea de sxtelu, problema ta fiind  demult rezolvata  >:D<

Am fost la un mecanic şi funcţionează în parametri rezonabili.Tutorialul interesant iar pe site am pus semn de carte.
Între timp studiam bicle de asfalt de genul: http://www.tocmai.ro/bicicleta-decathlon-cadru-aluminiu-16776006.html
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline eduard_b

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
  • cea mai buna maisna este aceea pe care o ai
« Răspuns #441 : 25.Apr.2014, 05:45:55 p.m. »
De joi la Lidl o oferta pentru biciclisti.

http://www.lidl.ro/cps/rde/SID-8A2DBCD8-D179B4F5/www_lidl_ro/hs.xsl/Oferte-513.htm?id=355
Da asa e. Au lucruri bune caliate/pret. De la Lidl (in promotia de toamna trecuta) mi-am luat costumul termic ( pantaloni si bluza din material supraelastic), doua tricouri  si manusi ciclism. Sunt foarte bune. Si eu recomand promotiile lor ( Crivit)
Multumesc de info, trec azi sau maine sa vad jacheta. Daca are si buzunare pe spate, e excelenta.
« Ultima Modificare: 25.Apr.2014, 05:56:44 p.m. de eduard_b »
Today is the first day of the rest of my life

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #442 : 25.Apr.2014, 05:48:32 p.m. »
Eu mi-am cumparat pedometrul,  l-am setat ieri si azi la-am luat cu mine. Cand am ajuns acasa, stupoare: individul intrase in stand-by si nu a masurat nimic. Trebuie deci "trezit" inainte de fiecare plimbare. Nu-mi place chiestia asta! :pardon:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline cristidav

« Răspuns #443 : 25.Apr.2014, 07:55:31 p.m. »
Eu am ajuns la LIDL vineri si nu mai erau manusi :( Nu-i bai, las ca mai vin ele in promotie :)

Pana atunci, cateva poze din ultima noastra iesire, unde fiu-meu a primit botezul muntelui. O ploaie zdravana cu grindina marunta (eu fara casca n-am prea simtit-o). Totul s-a terminat cu bine, in casa unor oameni buni.

• S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline Silfax

« Răspuns #444 : 26.Apr.2014, 07:10:45 a.m. »
Frumoase instantanee, care a fost traseul?
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline eduard_b

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
  • cea mai buna maisna este aceea pe care o ai
« Răspuns #445 : 26.Apr.2014, 07:30:33 a.m. »
Foarte frumosase poze  >:D<. Incep sa fiu gelos pe vremea din nordul tarii. In poze, terenul se vede a fi relativ uscat. :).
Apropo de vesta de cicilism din Lidl. Are buzunare la spate :D. Aseara, tarziu am fost si mi-am luat-o, materialul cu membrana este excelent, va tine foarte bine la vant si la ploaie ( poate nu toretiala). Am "prins" ultimul "M". Nu stiu cum sunt marimile, dar pentru "L" ramane mult spatiu liber intre mine si vesta, ce sa mai zic de XL  :)
Today is the first day of the rest of my life

Offline Silfax

« Răspuns #446 : 26.Apr.2014, 10:16:13 p.m. »
Jacheta de ciclism este 65 ron, acelasi tip de jacheta la Dechatlon este intre 150 si 250 ron. Eu am de la ei achizitionata de anul trecut una si inca este in buna stare. Dar la pretul acesta nu am rezistat sa nu ma reinnoiesc.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline cristidav

« Răspuns #447 : 27.Apr.2014, 09:52:22 a.m. »
Nu e in nord, e in nord-vest :P E in muntii Padurea Craiului, un traseu prin imprejurimile Damisului (10 km de Bratca).

Mai am un amic de brasov care pusca de gelozie cand ii zic ca merg cu bici. naspa sa fie asa vreme. si noi ne plangem ca e instabila (eh, cu copil mic, pana si cea mai mica ploaie e un mic pericol) :)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline fireburn

« Răspuns #448 : 08.Mai.2014, 10:52:49 a.m. »
Voi ce fel de chingi folositi la biciclele pentru ancorarea diferitelor obiecte (mai mari) pe portbagaj ?
Eu am o chinga cu care era dotata bicicleta dar pot ancora cu ea cel mult un ruxac.
As vrea o chinga, eventual elastica, de tip banda (mai lata), pentru a ancora pe portbagaj un bax (sau chiar 2) cu apa sau o sacosa normala (gen de rafie) cu cumparaturile.
Vreau sa le ancorez si datorita faptului ca portbagajul este destul de mic (bicicleta e pliabila).

Offline shpeedy

« Răspuns #449 : 08.Mai.2014, 11:09:01 a.m. »
Eu pe vechea pliabila (DHS 2024) aveam un cos de genul celui din poza prins cu bride de portbagaj:
.
Dimineata, in week-end, faceam piata si bagam vreo 7-8 kg de cumparaturi pe el.

In alta ordine de idei, a aparut o solutie ajutatoare pentru cei 'confuzati' de schimbarile vitezelor la biciclete - Synchrobox.   
« Ultima Modificare: 08.Mai.2014, 11:24:39 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X