0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Era la ofertă un MTB X-fact al cărui nume nu l-am reţinut, cadru aluminiu, Vbrake, Shimano Deore (cred !) cu cca 900 ron - faţă de cca 1399 preţ iniţial.Dacă ajung azi pe la Hervis fac o poză şi caut pe net imagini şi caracteristici.Am mai achiziţionat un SH anul trecut, un Scott mai vechi care arată ok şi funcţionează 100% doar cu roţile în sus (o bicicletă, două biciclete ... ar fi o explicaţie...).În poziţie normală nu vrea să schimbe foile nici trântită de stejari seculari ...
Mulțumesc pentru răspunsuri !Cred că în primă fază voi pune în stare de funcționare Scott-ul (MTB) .... din nevoi operaționale - cele mai multe drumuri vor fi parcurse pe asfalt. Drept este că prin Iași sunt rampe serioase iar asfaltul de pe unele străzi solicită mai mult vehiculul decât pămânul reavăn din pădure ...
Eu folosesc aceeasi anvelopa, si pe teren si pe asfalt. Foarte multumit de ele. Dar am schimbat vreo 3 seturi pana le-am nimerit....
Acum am vazut si eu promotia de la Hervis. Nu-mi dau seama ce fel de schimbator are (gen maneta de motocicleta sau la click)