Autor Subiect: Pe 2 roti  (Citit de 128090 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline coby

Re: Pe 2 roti
« Răspuns #390 : 20.Feb.2014, 01:03:06 a.m. »
.  ....   in fata multor parinti suparati ca nu se mai pot distra...) :D
Care is aceia ??? Asa ceva n am mai auzit pana acuma , parinti suparati ca nu se mai pot distra ?! Probabil is niste redusi mintal ...
auto si moto

Offline cristidav

« Răspuns #391 : 20.Feb.2014, 09:49:18 a.m. »
cei care se plang ca, de cand cu plodu, nu mai pot face nimic. sunt cei care, dupa ce vine plodu, vor sa faca aceleasi lucruri ca inainte, dar exact la fel. sau maisunt cei care (de astia m-am lovit cel mai des), pdirect sau indirect, iti spun ca n-o sa mai iesi acolo, n-o sa mai faci aia, papa cealalta, etc. astora le-am spus inainte si demonstat ulterior ca, desi o sa ai copil, poti sa-ti pastrezi stilul de viata (in cazul meu, om de munte). a vazuc opilul intr-un an jumate ca are cat n-au vazut multi (cu sit financiara buna) intr-o viata de crescut prunci. o fi poate doar in jurul meu astfel de parinti... desi ma indoiesc.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline coby

« Răspuns #392 : 20.Feb.2014, 11:02:36 a.m. »
Asemenea " personaje " nu se pot numi parinti .
 Eu vreau sa ti spun ca viata mea e muuult mai buna si pot face mai multe si mai interesante de cand s a nascut fiu meu ; este minunat sa poti sa petreci timpul cu copilul tau sa l inveti tot felul sa ti faci din el un partener perfect ; inainte ma plictiseam  :-))
auto si moto

Offline cristidav

« Răspuns #393 : 20.Feb.2014, 12:04:59 p.m. »
De acord. :) Spuneam doar ca sunt astfel de specimene pe langa mine pe care nu le inteleg...
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline shpeedy

« Răspuns #394 : 20.Feb.2014, 12:47:15 p.m. »
Asemenea " personaje " nu se pot numi parinti .
 Eu vreau sa ti spun ca viata mea e muuult mai buna si pot face mai multe si mai interesante de cand s a nascut fiu meu ; este minunat sa poti sa petreci timpul cu copilul tau sa l inveti tot felul sa ti faci din el un partener perfect ; inainte ma plictiseam  :-))

Si eu cu jumatatea stam cateodata sa ne gandim cum pierdeam noi vremea inainte sa apara Piticul in viata noastra...  :good:
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline eduard_b

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
  • Gen: Bărbat
  • cea mai buna maisna este aceea pe care o ai
« Răspuns #395 : 12.Mar.2014, 02:53:31 p.m. »
Am trecut azi de primii 500km din acest an impreuna cu amanta mea Lucica ( un Merida Crossway  10  - model 2013) :D
Pana in prezent am peste 1000km (acasa - servici) cu Lucica si se dovedetse tovarasa de incredere. Modelul este unul entry-level, fara echipari de top, dar este foarte rezistenta la uzura ( merge bine cu lant / pinioane murdare), furca e bunicica, are amortizor in sa, unghiurile cadrului sunt perfecte pt calatoria prin oras - eu am cadru de 21").
Nu am schimbat nimic la ea in afara de sabotii de frana, lantul / caseta de pinioane  nu sunt inca uzate, dar probabil ca nu mai au mult.
Azi am vazut o gramada de biciclisti prin oras, ceea ce inseamna ca sezonul nostru se trezeste la viata  >:D<
Sper sa nu mai ploua X-( si sa ne revedem curand la o plimbare prin padure   :)
Si daca tot am vorbit de curse, eu m-am inscris la "Ziua B" ( Riders Club), ce se va desfasura in padurea Cernica pe 12 Aprilie. ( este traseul putin modificat pe care l-am parcurs in ajunul competitiei la "Intalnirea Sportiva" de anul trecut).
Today is the first day of the rest of my life

Offline coby

« Răspuns #396 : 12.Mar.2014, 03:04:23 p.m. »
La sectiunea " 2 roti " se pun si moto / scutere sau doar bicliclete ?
auto si moto

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #397 : 12.Mar.2014, 03:22:40 p.m. »
Vad ca avatarul tau are 3 roti.  :D
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline NicNic

« Răspuns #398 : 12.Mar.2014, 03:42:00 p.m. »
@coby: Primele posturi din acest topic se refera la moto/ scutere. Acum se discuta despre biciclete.
Deci se poate scrie despre orice, doar vehicul cu doua roti sa fie ....
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline coby

« Răspuns #399 : 12.Mar.2014, 07:45:53 p.m. »
Am priceput :)
De cand a dat caldura ( cat de cat ) , merg numai cu " pocnitoarea "  :-)) ; un plin de benzina = 25 lei , 200 km prin oras . Masina mea a intrat la hibernare pana da frigul .
auto si moto