Autor Subiect: Pe 2 roti  (Citit de 128093 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Silfax

Re: Pe 2 roti
« Răspuns #370 : 07.Dec.2013, 12:48:32 a.m. »
Adevarul este ca nimic nu se compara cu un traseu de MTB toamna pe poteci acoperite de frunze, sau cu linistea din inima padurii, atunci cand te opresti pentru o scurta pauza. Cat despre pasionati, am avut placerea de a participa asta primavara alaturi de  „Tataia Rock”. Ramai sincer impresionat de performanta acestui om la varsta lui. Mi-as dori sa ajung la anii lui, fie si cu jumatate din energia pe care o are el acum.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline eduard_b

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
  • Gen: Bărbat
  • cea mai buna maisna este aceea pe care o ai
« Răspuns #371 : 08.Dec.2013, 08:27:58 a.m. »
Andy Brunner: la 59 de ani, încă în formă pentru concursurile de MTB:

Când îmbătrânim devenim comozi. Le spunem tinerilor: sunteți duși cu capul, mergeți mai încet, îmbrăcați-vă mai călduros, nu forțați prea mult! Și devenim din ce în ce mai fricoși. Ceea ce gândim și spunem devine deci, realitate. Experiența vieții ajută, dar trebui să ne învingem temerile. În plus, MTB-ul în România este genial: peisaje care-ți taie răsuflare și o climă favorabilă. În concluzie, tot ce trebuie să faci este să-ți cumperi o bicicletă, să începi cu trasee mici și apoi să perseverezi. Cu sau fără competiție, posibilitățile sunt nenumărate.

Asa e !! >:D<
Mai multe despre Andy Brunner aici:  Riders Club  >:D<
http://www.ridersclub.ro/ro/stire-noutati-ciclism/andy-brunner-recordmenul-distantei-in-riders-club
Anul viitor lansez o invitatie ( aceeasi pe care Nic-Nic si Cristi mi-au facut-o mie inaintea cursei de la Cernica, atunci cand am descoperit Riders Club):

Participati la cursele de MTB organizate de Riders Club ! Este senzational  >:D<. Mi-am propus ca la anul sa ma duc la cel putin 80% dintre ele.  Intrati pe site si inscrieti-va. Taxa de participare este de doar 50RON pt fiecare competitie - . Peisajele sunt extraordinare, organizarea traseului pe masura. Totodata beneficiati de asistenta tehnica, personal medical in caz de urgenta si un pranz dupa fiecare cursa. Si multa, multa voie buna si relaxare.
Si nu uiati de PRIMA EVADARE 2014: Ne vedem la start, la primavara  B-)
« Ultima Modificare: 08.Dec.2013, 08:34:36 a.m. de eduard_b »
Today is the first day of the rest of my life

Offline hugbear

« Răspuns #372 : 23.Dec.2013, 10:10:01 p.m. »
Mult succes doamnei si "jos palaria"!  :clap:

Detalii: http://www.whiteicecycle.com/
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline hugbear

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline eduard_b

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
  • cea mai buna maisna este aceea pe care o ai
« Răspuns #374 : 09.Ian.2014, 03:43:53 p.m. »
...si daca tot am vorbit de "biciclit" iarna, stie cineva pe unde pot sa gasesc cauciucuri d'astea in RO ?  :D
http://www.mec.ca/product/4018-656/schwalbe-winter-700-x-40c-wire-tire/?utm_campaign=bazaarvoice&utm_medium=SearchVoice&utm_source=RatingsAndReviews&utm_content=Default
am cautat peste tot marimea asta si tipul acesta de cauciuc, si nu l-am gasit..
mi-ar placea sa -l incerc pe zapada. Finlandezii sunt foarte incantati de el  :D
Daca aflati ceva, va sunt recunoscator !
Today is the first day of the rest of my life

Offline mikel

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #375 : 09.Ian.2014, 06:54:50 p.m. »
bai topicu asta e despre motociclete sau biciclete?

intreb pt ca vad ca primu post a fost despre moto. p-aci vad discutii de biciclism. cred c-ar trebui sa le separam cumva ca se pierde subiectu

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #376 : 09.Ian.2014, 07:08:35 p.m. »
eu cred ca trebuie unit cu ala despre masa critica...  motoare Suzuki nu stiu sa zburde la noi pe forum  :)

Offline Silfax

« Răspuns #377 : 08.Feb.2014, 08:35:33 p.m. »
Mâine se inaugurează sezonul de MTB la Iaşi. Azi am făcut tura de recunoastere a traseului...

Offline NicNic

« Răspuns #378 : 08.Feb.2014, 08:56:47 p.m. »
Chiar nu stiu cum e sa pedalezi prin padure, iarna, pe poteci printre crengi, pline de radacini acoperite de zapada...!?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Silfax

« Răspuns #379 : 09.Feb.2014, 12:09:07 a.m. »
Pai este destul de distractiv, regasesti aici foto si clip'uri de la editiile precedente.