Autor Subiect: Pe 2 roti  (Citit de 128080 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline damy2000

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Re: Pe 2 roti
« Răspuns #330 : 16.Mai.2013, 01:27:00 p.m. »
Salut,

Stie cineva de unde imi pot achizitiona o remorca mica petru a-mi putea trensporta cele 2 motoare?

Offline shpeedy

« Răspuns #331 : 16.Mai.2013, 05:21:46 p.m. »
Salut,

Stie cineva de unde imi pot achizitiona o remorca mica petru a-mi putea trensporta cele 2 motoare?

Fara suparare, da' Google nu ajuta ?!  :-/

remorca transport moto
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Silfax

« Răspuns #332 : 19.Mai.2013, 10:48:15 p.m. »
Azi s-a pedala la My Race 2013. Personal am participat la traseul scurt -17km.

• S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline Silfax

« Răspuns #333 : 22.Mai.2013, 04:15:42 p.m. »

Offline Silfax

« Răspuns #334 : 03.Iun.2013, 11:50:55 p.m. »
Weekend'ul trecut m-am inoit cu asa ceva:

Este un 29'er Sprint APOLON ELITE , pe care l-am prins la un pret decent, cu o echipare de baza. Am facut deja doua iesiri prin padurile din jurul Iasului si per total sunt multumit de achizitie. Ca si nota generala, are un 7+ de la mine, singurele dezavantaje fiind greutatea cam mare (14,8 kg), lipsa unui pinion de tranzitie la cel final (se simte mai ales la catararile de peste 10% )si schimbatorul de foi care, pe foaia mica, este periculos de apropiat de laterala rotii spate. Dar cu o setare atenta, se pot evita eventualele neplaceri...
Recomand produsul pentru cei cu inaltime de peste 1,7m , cadrul gasindu-se deocamdata intr-o singura varianta de 29''.
« Ultima Modificare: 03.Iun.2013, 11:56:39 p.m. de Silfax »

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #335 : 04.Iun.2013, 08:59:25 a.m. »
Cum este ca eficienta vs 26?

Sent from my  using Tapatalk.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Silfax

« Răspuns #336 : 04.Iun.2013, 12:23:12 p.m. »
+ 29 fata de 26: viteza de croaziera superioara pe spatii deschise, trecere mai usoara peste denivelari, cu pierdere redusa de viteza, accesarea unor coborari cu unghiuri mai inchise la final, pozitie comoda pentru persoane inalte.

+ 26 fata de 29: stabilitate superioara pe coborari tehnice in viteza, agilitate crescuta, accelerare superioara la aceeasi greutate, greutate mai mica in general fata de 29.

Personal am optat pentru 29 pentru pozitia pe care o am pe ea (eu avand 1,86m) si pentru viteza de croaziera pe care mi-o ofera la traseele in coasta.

Offline eduard_b

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
  • cea mai buna maisna este aceea pe care o ai
« Răspuns #337 : 04.Iun.2013, 02:41:56 p.m. »
Felicitari, eu nu am avut curaj sa-mi iau un 29''. Iti trebuie si ceva forta in brate ca sa o manevrezi.(am preferat plusul de stabilitate de pe 26").
Eu tocmai ieri am ales-o pe asta:

http://www.merida-bikes.com/en_int/bike/2013/285/MTB+Hardtails/Matts+TFS+100

Am incercat multe cadre de MTB pana sa ma hotarasc, chair si pe cel al bulgarilor de la Cross ( la aceeasi bani aveau dotari mult mai bune).
Dupa ce am ales bicicleta am stat o saptamana in "filozofie": sa-mi cadru de 18" sau 20". L-am ales intr-un final pe cel de 18".

Ieri la 18.30 imi luam bicicleta de la un magazin de pe Iancului, si am mers pana in Militari  X-(  --in total vreo 12km-- . Eram singurul nebun pe bicicleta pe vremea aceea. Prin centru, cand s-a potolit ploaia, m-am intalnit si cu alti nebuni :D
Oricum, franele hidraulice isi spun cuvantul pe umezeala/ploaie.
Pentru cine vrea sa-si aleaga o bicicleta le recomand site-ul pe care l-am urmat si eu ( inclusiv cu calculatoarele de "inaltime" vs "size"):
http://www.freerider.ro/mag/cum-imi-aleg-bicicleta-potrivita-6577.html
O sa revin cu impresii cand o sa am ocazia sa ma plimb cu ea. Din pacate, ploua toata sapatamana  X-( X-( X-(
Bafta si spor la pedalat!
« Ultima Modificare: 04.Iun.2013, 02:43:42 p.m. de eduard_b »
Today is the first day of the rest of my life

Offline Silfax

« Răspuns #338 : 04.Iun.2013, 03:30:42 p.m. »
Fain atelajul! Stiu gama asta de la Merida si chiar am testat modelul TFS 300, care este acelasi cadru dar cu alta echipare. Nu stiu cat de mult te dai off road, dar se preteaza f bine pentru XC. Sa o calaresti sanatos si te asteptam cu impresii!

Offline eduard_b

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
  • cea mai buna maisna este aceea pe care o ai
« Răspuns #339 : 04.Iun.2013, 03:59:58 p.m. »
Multumesc  mult si cu siguranta voi reveni cu impresii. Deocamdata mi-am propus "imprietenirea" cu modelul cu drumuri servici-acasa ( aprox 22km dus intors). Am preferat un model cu furca blocabila, ca sa il folosesc si pe asfalt . Cat despre TFS 300, 500 sau 900.... sunt prea scumpe si prea sofisticate pentru un amator ca mine  :D . Nu pot sa ma laud ca fac performanta; fac..miscare.
De ce am ales modelul acesta si nu altul: pozitia relaxata de pedalat. Daca cineva vrea sa-si ia bicicleta il sfatuiesc cu caldura sa incerce cat mai multe modele inainte de a lua decizia finala. E ca in Hary Potter: "bagheta isi alege vrajitorul !"

Acum cateva duminici, cu mainile amortite si cu timpul de 4 ore si jumatate am terminat "Prima evadare" de anul acesta, pe Giant-ul meu de 16 ani, care are un cadrul fix, de cyclocross. Si cand te gandesti ca primul clasat a terminat cursa de 61km in 1:55 ( aprox). Deci, sunt departe de performanta. Dar lucrez sa-m,i imbunatatesc timpii.

Si pentru ca o data cu mutarea serviciului pierd 2 ore pe zi pt transport, mi-am propus sa le "recuperez" in mod util (cel putin primavara-toamna):  dau din pedale. Ceea ce recomand la toata lumea ;)
Today is the first day of the rest of my life