Autor Subiect: Pe 2 roti  (Citit de 128068 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Pe 2 roti
« Răspuns #291 : 02.Nov.2012, 03:02:14 p.m. »
Dedicatie pentru rexkroki: pumptrack-din-asfalt-in-elvetia .

Ca idee, unii au nevoie sa-si faca inadins asfalt cu gropi si denivelari, la noi e natural...  :D
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline sfichiu

« Răspuns #292 : 14.Ian.2013, 03:13:00 p.m. »

Un tanar roman de 19 ani, din Deva, a impresionat presa straina cu inventia sa...

Inventia unui roman de 19 ani a atras atentia presei britanice. Cunoscuta publicatie 'Daily Mail' lauda ingeniozitatea tanarului, care a construit singur un motor cu reactie pentru bicicleta.
Raul Oaida a petrecut 3 ani incercand sa construiasca un motor special pentru bicicleta, astfel incat sa ajunga mult mai repede la destinatie. Reusita lui este uimitoare: bicicleta atinge acum viteza de 41 km/h.
Tanarul a obtinut bani pentru acest proiect din sponsorizari, dar a trebuit sa apeleze si la propriile economii.
Raul spune ca a reusit sa construiasca acest dispozitiv urmand indicatiile inventatorului motorului cu reactie, Henri Coanda.
  • VITARA S ,Matiz

Offline miocrl

« Răspuns #293 : 24.Ian.2013, 04:50:13 p.m. »
 Nu pentru că bancherii sunt hoţi şi-i jupoaie pe cetăţeni prin credite şi guvernele prin taxe ci ...din cauza bicicliştilor ! Biciclistul este un dezastru pentru economie. El nu-şi cumpără maşină, deci nu ia credit pentru bicicletă, nu cumpără benzină – deci nu plăteşte accize aberante, nu cumpără cauciucuri de iarnă, nu apelează la auto service, nu plăteşte asigurare, nici rovinietă, nici taxa de poluare, nici amenzi, nu foloseşte parcarea cu plată, nu-şi dotează bicicleta cu tehnică audio de ultimă generaţie. În plus nu suferă de obezitate. Deci este sănătos! Oamenii sănătoşi nu sunt bine văzuti in economia actuală. Ei nu cumpară medicamente să înflorească farmaciile, nu plătesc analize, nu merg la medicii privaţi să-i ghiftuiască, una peste alta, nu cresc PIB-ul!.... Trebuie stârpiţi de mici! In concluzie – nu lăsati biciclistii să prolifereze si in Romania! Faceţi tot ce puteţi pentru ca sa se simtă ameninţaţi, nedoriţi, umiliţi, ridiculizaţi! Să continuam uniti in efortul de a-i indepărta din toate orasele Romaniei. Jos cu pedalacii!

semnat: <Un secretar de primarie>

Offline shpeedy

« Răspuns #294 : 24.Ian.2013, 05:38:11 p.m. »
Slava Domnului ca exista "miscari underground"...  :-))
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline sfichiu

« Răspuns #295 : 18.Feb.2013, 06:06:45 p.m. »
Cui nu  i-ar place o astfel de bicicleta AUDI?? :-?

• VITARA S ,Matiz

Offline Silfax

« Răspuns #296 : 19.Feb.2013, 12:42:39 a.m. »
Am mai facut eu o tura asta vara, cu una cam tot din gama "haute couture", dar de la Mercedes. Ca sa zic asa, e buna pentru facut tura cartierului, sa rupi gura targului, dupa care o asezi cu grija la loc in vitrina.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline sfichiu

« Răspuns #297 : 17.Mar.2013, 11:51:53 a.m. »
A venit primavara asa ca ca mi-am pregatit bicicleta!!! :D

• VITARA S ,Matiz

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #298 : 17.Mar.2013, 08:34:17 p.m. »
Si io care cautam una cat mai usoara  >:)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline fireburn

« Răspuns #299 : 18.Mar.2013, 01:57:44 p.m. »
Salut,

Nu mai deschid alt topic.
Sunt incepator in ale rolelor si vroiam sa stiu de la cineva cu experianta daca e vreo problema in a folosi doar 2 roti (din 4) pe gheata.

Merci