Azi am avut o surpriza placuta din partea celor de la Dechatlon. Mai bine spus o normalitate ce demult nu am mai vazut-o decat pe afara. Pe scurt, in timpul saptamanii am facut o iesire pe un traseu f noroios si am avut ghinionul sa prind la schimbatorul de la pinioane o piatra, fapt ce a dus la ruperea acestuia si proiectarea lui in spitele rotii spate. Rezultatul a fost ruperea elementului de prindere a schimbatorului, indoirea pieselor acestuia, stirbirea unei roti de ghidaj si ovalizarea rotii spate. Am sunat la ei sa intreb de piese si mi-au spus sa merg cu bicicleta acolo sa vada despre ce este vorba. Am lasat bicicleta la ei timp cam de o ora si deja imi faceam calculele distractiei undeva la 3-4 mil. La ridicarea bicicletei am avut surpriza placuta de a fi trecute toata reparatia (inlocuire schimbator pinioane, element de prindere si roata spate) pe garantie. Motivatia a fost ca acea piatra nu ar fi trebuit sa poata ajunge in schimbator. Pot spune cu mana pe inima ca la orice alta pravalie de la noi as fi platit aceasta reparatie in mod sigur.Deci au o mare bila alba din acest punct de vedere.