Autor Subiect: Pe 2 roti  (Citit de 128023 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline fireburn

Re: Pe 2 roti
« Răspuns #150 : 24.Mar.2011, 03:56:01 p.m. »
Pentru cine e.......

Tot n-ai zis ce calaresti.
Ti-ai luat Hoptown ?

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #151 : 24.Mar.2011, 05:35:02 p.m. »
Ca tot vorbea azi cristyyy2003 aici despre o plimbare pe biciclete, azi am gasit in cutia postala un pliant care facea reclama la slowUp (in josul paginii este si un filmulet in engleza). Cred ca ne bagam si noi, desi nu avem inca biciclete, dar sigur gasim unele de inchiriat.  :)

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #152 : 24.Mar.2011, 05:41:27 p.m. »
Sunt reduceri (biciclete) si la Hervis.
Go Terios!!!:)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #153 : 24.Mar.2011, 05:42:47 p.m. »
20%. Am fost si eu....dar tot scumpe is  :(
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline miocrl

« Răspuns #154 : 25.Mar.2011, 11:34:20 p.m. »
e riscant pe 2 roti. azi venind spre casa de la servici.. intr-o intersectie am mers pe trotuar. destul de lat doar ca la un moment dat tot pe trotuar erau si 2 masini parcate. un nene venea din fata, accesul ingustindu-se din cauza celor 2 masini, am accelerat ca sa trec inainte sa intre si el in stramtura. nenea mi se parea ca s-a oprit o secunda ca sa ies din stramtura, ies, ii zic "multumesc" si imi arde un picior in roata din fata... :-S m-a injurat, l-am injurat inapoi si am tulit-o ca altfel se urca pe mine  :-S

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #155 : 25.Mar.2011, 11:40:52 p.m. »
Te caci pe ei de oameni frustrati!
Ideea e ca trebuie sa incerci sa  nu intri in astfel de situatii pe cat posibil  ;)
« Ultima Modificare: 26.Mar.2011, 12:06:39 a.m. de cristyyy2003 »
  • #romaniaelectrica

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #156 : 25.Mar.2011, 11:45:24 p.m. »
Da...cunosc...si eu am patit azi ceva aproximativ la fel. O tanti mergea fix pe pista de biciclete avand vreo 2 metri latime de trotuar la dispozitie in partea stanga si 1 metru in dreapta si m-a si vazut ca vin. Eu am franat, ce-i drept mai tare, pana sa ajung in dreptul ei si am scartait putin roata din spate. Im momentul in care am trecut pe langa ea (ocolind-o bineinteles deoarece nu a catadicsit sa se dea la o parte) am auzit ceva de genul "nesimtitule". Adica tot eu sunt nesimtit ca merg pe unde se presupune ca ar trebui sa merg. Si ce ma frapeaza cel mai tare este faptul ca parca oamenii sunt DORNICI sa fie accidentati LEGAL. Presupunand ca eu o loveam pe "tanti" si prin zona era vreun jandarm sau politist si vedea faza...oare cui dadea dreptate...ca pe cuvant daca mai pricep ce este in capul acestor fiinte care traiesc printre noi.

@cristi: cred ca ai vrut sa spui "sa iesi din astfel de situatii cat mai repede posibil". Sau n-am inteles eu bine?
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #157 : 26.Mar.2011, 12:07:01 a.m. »
Am mancat un "nu" ;) Tks  :->
  • #romaniaelectrica

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #158 : 26.Mar.2011, 12:07:52 a.m. »
Ma gandeam eu ca nu esti chiar asa violent din fire! :)
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #159 : 26.Mar.2011, 08:49:54 a.m. »
Si ce ma frapeaza cel mai tare este faptul ca parca oamenii sunt DORNICI sa fie accidentati LEGAL. Presupunand ca eu o loveam pe "tanti" si prin zona era vreun jandarm sau politist si vedea faza...oare cui dadea dreptate...

Nu te baza pe asta. Si in codul rutier scrie ca soferul trebuie sa conduca preventiv, pentru evitarea oricarui pericol. Iar pe benzile galbene sau verzi de pe trotuare, din cate stiu eu, nu este fixata o limita de viteza de mers cu bicicleta. Cei in varsta pot avea deficiente de auz, de vedere sau neurologice, care, te asigur eu, incep sa se ia odata cu inaintarea in varsta. Si in plus s-au obisnuit sa nu imparta trotuarul cu alti participanti la trafic, ca automobilele sau bicicletele.
Apropos, merg aproape zilnic pe o portiune de trotuar cu stalpi de curent, masini parcate, sant facut de baietii ce ingroapa cabluri, pietoni, caini, etc. Ei, tocmai pe aici baietii cu bicicletele fac slalom la viteze periculoase. Mi-a venit ieri unul din spate si a fasait pe langa mine ca un bolid. Daca faceam un pas in lateral, ma lua pe ghidon.
Deci, dragii mei, ca si in traficul mare, audiatur et altera pars !
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice