0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Si Corina? Nu-si cumpara si ea bicicleta? Asa da amortizare.. si daca mai creste pretul benzinei se scurteaza si mai mult perioada.
.........Dar nu-i rau deloc o medie de 15 km/h. Tot cam pe acolo eram si eu cand aveam vitezometru la bicicleta, si nu mergeam deloc incet - am si depasit 50 km/h cu First Bike-ul ala. Pe de o parte, mai obosesti si trebuie sa incetinesti din cand in cand, iar pe de alta parte, intalnesti pietoni, masini, borduri, stalpi etc. si iar trebuie sa incetinesti sau sa te opresti.Iti doresc multe drumuri placute cu bicicleta! Si ai grija la caini...
Asta este motivul pentru care eu voi lua o bicicleta SH........ un 'depozit' de biciclete SH. Din 10 expuse...pe doua dintre ele te-ai fi urcat pe ele sa le iei acasa, pe la 170 ron bucata.
Cristi, de ce vrei asa mica?Una ca dahon expresso pliata incape in SX.
http://www.dirtbike.ro/bazar/biciclete-complete/25457-vand-bicicleta-pliabila-best-laux-noua.htmNu stiu nimic de marca aceasta...nu au site.Mai sunt de vanzare si in apropiere de locul unde stau la un mic service pentru bicle .
Leutz, pentru "commuter pedal power" tu ai la indemana resurse mult mai rafinate ...