Autor Subiect: Pe 2 roti  (Citit de 128022 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: Pe 2 roti
« Răspuns #130 : 18.Mar.2011, 07:02:21 p.m. »
Leutz, pentru "commuter pedal power" :D tu ai la indemana resurse mult mai rafinate ...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #131 : 18.Mar.2011, 10:22:52 p.m. »
Si Corina? Nu-si cumpara si ea bicicleta? :D
Asa da amortizare.. si daca mai creste pretul benzinei se scurteaza si mai mult perioada. :D

Corina mai intai trebuie sa invete sa mearga. O sa invete pe a mea si dupa aia ii luam si ei!

.........

Dar nu-i rau deloc o medie de 15 km/h. Tot cam pe acolo eram si eu cand aveam vitezometru la bicicleta, si nu mergeam deloc incet - am si depasit 50 km/h cu First Bike-ul ala. Pe de o parte, mai obosesti si trebuie sa incetinesti din cand in cand, iar pe de alta parte, intalnesti pietoni, masini, borduri, stalpi etc. si iar trebuie sa incetinesti sau sa te opresti.

Iti doresc multe drumuri placute cu bicicleta! Si ai grija la caini...

Multumesc de urare si voi avea grija la "ranjitorii" de pe strazi.
Asta este motivul pentru care eu voi lua o bicicleta SH........

un 'depozit' de biciclete SH. Din 10 expuse...pe doua dintre ele te-ai fi urcat pe ele sa le iei acasa, pe la 170 ron bucata.

Problema e ca aici in Bucuresti majoritatea bicicletelor SH expuse in targuri la banii astia sunt furate...Si nu as vrea sa cumpar bicicleta vreunui nefericit si sa ma trezesc dupa aia ca tipa dupa mine pe strada.

Pentru mai multe detalii despre furtul bicicletelor in Bucuresti urmariti acest clip:

4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline BigAir

« Răspuns #132 : 18.Mar.2011, 10:36:01 p.m. »
asa e fratilor cel mai bine se fura in ziua mare si daca e plin de lume. fiecare e preocupat de treburile lui si da ignore la unele chestii care nu il afecteaza direct, ca daca era bicla lui sa fi vazut atunci ce circ iesea.
hai noroc si sa nu aveti parte de asa ceva.
  • Skoda Octavia 3 combi

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #133 : 18.Mar.2011, 11:42:17 p.m. »
Cristi, de ce vrei asa mica?
Una ca dahon expresso pliata incape in SX.
Am fost astazi la Decathlon cu un Hoptown. Ce sa zic...mi-a placut la nebunie  :x
M-am dat si cu un City Bike (e vreo 1100lei) care este absolut.......GENIALA! Super confortabila...din pacate mult prea mare pentru portbagaju' SX-ului :(

@Lucianer poate mergem impreuna in weekend :P
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #134 : 19.Mar.2011, 12:02:07 a.m. »
Hai bre...mi-a incaput mie cataratorul in Swift si nu-ti incape tie in Sx? Observi ca nu am zis nimic de portbagaj, da? :)  >:)
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #135 : 19.Mar.2011, 12:35:16 a.m. »
Cand ma gandesc la o pliabila ma gandesc si la faptul ca o pot lua dupe mine prin vacante fara sa ocup 80% din portbagaj :(. Oricum o bicla normala (recunosc ca m-a facut sa balesc bike-ul City al celor de la Decathlon) nu ar avea loc ever intr-un portbagaj de masina, indifierent de ce masina am sau voi avea ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #136 : 19.Mar.2011, 03:49:59 p.m. »
http://www.dirtbike.ro/bazar/biciclete-complete/25457-vand-bicicleta-pliabila-best-laux-noua.htm
Nu stiu nimic de marca aceasta...nu au site.Mai sunt de vanzare si in apropiere de locul unde stau la un mic service pentru bicle .
Am fost si am vazut bicicletele astea azi,in cartier langa mine.Acolo este un service dedicat bicicletelor care functioneaza de....mult :D.Ei le aduc din Franta si costa 500 ron cu o garantie de 2 ani!
Go Terios!!!:)

Offline shpeedy

« Răspuns #137 : 19.Mar.2011, 06:50:23 p.m. »
@lucianer: o adresa ... ceva ???
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #138 : 19.Mar.2011, 07:08:23 p.m. »
Pe strada Unitatii din sectorul 3 aproape vis a vis de clinica Gral(unde exista inainte Fabrica de ace)!

« Ultima Modificare: 19.Mar.2011, 07:11:26 p.m. de lucianer »
Go Terios!!!:)

Offline hugbear

« Răspuns #139 : 19.Mar.2011, 07:46:38 p.m. »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon