Autor Subiect: Pe 2 roti  (Citit de 127971 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Pe 2 roti
« Răspuns #1010 : 03.Apr.2021, 05:56:00 p.m. »
Un versus fun:

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: toma

Offline ...

« Răspuns #1011 : 31.Mai.2021, 09:12:57 a.m. »
Bine ai venit, @Biker-ule si asteptare usoara! Cochetam si eu prin 2016 cu un @Cacactus@, dar am renuntat din cauza motorizarii slabe.

Poate acum, ca suntem colegi si avem pasiuni comune (Suzuki si bicicleta), pui o vorba buna la primaria CT sa amplaseze in Mamaia automate de carduri pentru a putea inchiria biciclete in Mamaia si turistii, nu doar localnicii. E pacat de faleza aia lunga sa fie parcursa pana in Navodari doar pe jos. :) Mie nu mi-au raspuns la solicitare.

Si a venit si raspunsul in 2 zile, se pare ca mailul meu ramasese blocat in outbox. My bad.

Doar ca eu am sugerat amplasarea unor automate de carduri pt. inchiriatul bicicletelor in Mamaia, pe faleza, ei au raspuns ca exista 6 agentii fiscale in Constanta, de unde poti obtine gratuit un card, cu buletinul. Niciuna nu e amplasata in Mamaia, desigur, si niciuna nu are program sambata sau duminica. Oare de ce nu ma mir...

In alta ordine de idei, am calculat ca am parcurs o medie aproximativa de peste 6300 de km cu bicicleta din mai 2020 pana ieri. Sunt doar estimari, nu fac calcule exacte, ca nu-s matematician.

Offline ...

« Răspuns #1012 : 03.Iun.2021, 02:17:37 p.m. »
La multi ani tuturor bicicletelor din lume! Eu am confectionat una pliabila.

Offline shpeedy

« Răspuns #1013 : 17.Aug.2021, 07:38:44 a.m. »
https://panorama.ro/piste-de-bicicleta-romania/

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ...

« Răspuns #1014 : 08.Nov.2021, 04:07:53 p.m. »
https://www.news.ro/externe/ministru-ungaria-are-1-600-de-kilometri-de-piste-de-biciclete-1922402306372021110820456796

Acum o luna am imprumutat o bicicleta de la vila unde eram cazat si am parcurs pe pista de biciclete toata distanta dintre Gyula si Bekescsaba, pana in centrul orasului si inapoi, vreo 40 de km, in circa 3 ore. Am lasat-o neasigurata in fata mall-ului Csaba Center si am gasit-o neatinsa. 

Saptamana trecuta m-am bucurat pentru prima data de bicicletele oferite gratuit de Primaria Constanta, dupa ce am asteptat 1 ora pentru eliberarea cardurilor aferente la un scuipat (SPIT) local. Ele sunt cam praf, ca stare tehnica, dar iti faci treaba/plimbarea prin oras si prin Mamaia pe faleza, acum, in extrasezon. Doar in extrasezon, nici nu vreau sa ma gandesc ce nebunie e vara. Am avut o liniste relativa in suflet stiind ca pot lasa bicicleta in statia de langa City Park si o gasesc (sau gasesc alta) la intoarcere. Cum insa toate lucrurile au un capat, numai carnatul are doua, carnatul din primaria Constanta care a stabilit ca minorii sub 14 ani nu pot inchiria biciclete merita "premiat". Juniorul cel mic s-a uitat la noi cum ne plimbam cu bicicletele si el mergea in spatele nostru. Noroc ca am comis o ilegalitate si l-am lasat si pe el din cand in cand. Data viitoare va trebui sa-mi aduc pompa si chei fixe de acasa, pentru mici reglaje. Si o cheie franceza pentru teribilistii cu tobe de esapament sport cu clapeta... X-(

The following users thanked this post: NicNic, toma

Offline sfichiu

« Răspuns #1015 : 26.Ian.2022, 06:22:27 p.m. »
Daca vrei sa-ti faci singur o bicicleta electrica!.... :-?
  • VITARA S ,Matiz

The following users thanked this post: ntire2000, toma, ...

Offline ntire2000

« Răspuns #1016 : 26.Ian.2022, 11:16:12 p.m. »
Frumos, doar ca trebuie sapat adânc de tot în buzunar.
La minutul 7 se vede construirea "bancului" de acumulatori, în total vreo 40 de bucati a 30 de lei bucata.
Toata distractia cred ca iese undeva pe la 1500-2000 de euro si ma îndoiesc ca tine la suta de kg a unui român adevarat.
« Ultima Modificare: 26.Ian.2022, 11:40:34 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ...

« Răspuns #1017 : 11.Mai.2022, 10:20:14 a.m. »
Cand e vorba de masini, acum SH-urile sunt la mare cautare. In schimb, la biciclete, sunt oarecum surprins de urmatoarea faza: acum circa 6 saptamani am scos la vanzare bicicleta juniorului inalt ca bradul, destept ca smartphone-ul, pentru ca ii ramasese mica de mult timp si oricum nu o mai miscase din loc de peste un an de zile. Model GT 27.5 din 2016 toamna. Complet functionala si echipata. Treptat, am scazut din pretul initial de 1100 lei, pentru ca singurii doritori au spus ca e prea scumpa chiar si la 900, respectiv 800 de lei. Dupa 1 Mai am facut o ultima ajustare de pret si s-a dat in 30 de minute cu 650 de lei, stiu, e cam putin fata de cat as fi sperat. Clientul a scuturat-o putin, a bagat-o in portbagaj, mi-a dat banii conform intelegerii si dus a fost. Am inteles definitiv ca e samsar 2 ore mai tarziu, cand aceeasi bicicleta a aparut in alte poze, in alt anunt, tot pe olx, la 1150 lei negociabil. Nu stiu ce sa cred, pentru ca 2 zile mai tarziu anuntul nu mai era disponibil, deci se vanduse...Nu stiu la ce pret, dar voi fi intrigat pana la moarte. De iesit in castig oricum am iesit, pentru ca respectiva bicicleta fusese castigata la un concurs online, avand valoarea de nou 1500 lei. :)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1018 : 26.Iun.2022, 10:37:34 p.m. »
O plimbare pe malul Rinului :)

Offline sfichiu

« Răspuns #1019 : 02.Sep.2022, 12:31:01 p.m. »
M-am hotarat sa-mi iau o bicicleta acu la final de sezon când cică apar reducerile.Problema e ca nu ma pricep la ce mărci sa ma opresc,atât știu ca o voi folosi mai mult pe drumuri cu pietriș……..cumva mi-a rămas gândul la asta din poze,e din aluminiu,are “inspe” viteze,,,
Ceva recomandări?…
  • VITARA S ,Matiz