Autor Subiect: Pe 2 roti  (Citit de 127989 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Pe 2 roti
« Răspuns #100 : 17.Mar.2011, 06:50:18 a.m. »
E uite,tot vorbeai de acel DHS.
Sosita azi via Fan Courier, pentru o colega.A comandat-o la Cluj(nush de ce)
Pot spune ca la prima vedere arata chiar ok!

Intr-adevar arata bine. O fi comandat-o de la Cluj poate pentru ca acolo mai era pe stoc. Eu le-am scris astora de la DHS sa-i intreb de greutatea maxima admisa si o tanti de la ei imi spune ca nu o au pe stoc - nu vad legatura, dar deh unii poate au alta logica...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline shpeedy

« Răspuns #101 : 17.Mar.2011, 07:03:24 a.m. »
@shpeedy: Cu cat are rotile mai mici cu atat vei obosi mai repede deoarece va trebui sa pedalezi mai mult. Totul va depinde atunci de distanta pe care o vei avea de parcurs.

Asta e si unul din motivele pentru care mi-a ramas gandul la Dahon Espresso. Dar tinand cont de constrangerile bugetare si de cele de spatiu, intr-o prima faza o sa mearga si DHSul. Formula de iesire cu bicicleta o sa fie: eu+sotia+bebe+carut Firkon Verano (unul dintre cele mai mari de pe piata)+bicicleta intr-un SX4.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Batranul

« Răspuns #102 : 17.Mar.2011, 07:45:52 a.m. »
in Selgros e bicicleta DHS (nepliabila, evident) la doar 300 ron
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline Leutz

« Răspuns #103 : 17.Mar.2011, 08:28:55 a.m. »
Asta e si unul din motivele pentru care mi-a ramas gandul la Dahon Espresso. Dar tinand cont de constrangerile bugetare si de cele de spatiu, intr-o prima faza o sa mearga si DHSul. Formula de iesire cu bicicleta o sa fie: eu+sotia+bebe+carut Firkon Verano (unul dintre cele mai mari de pe piata)+bicicleta intr-un SX4.

Pentru cei cu copii ... puteti sa incercati asa ceva. P-aici sunt foarte populare. Pe site-ul asta nu apar, dar sunt si in alte variante ... pentru transportat barci, scule, alte echipamente sportive sau nu ... corturi, cam tot ce-ti poate trece prin cap.

L.E. Intre timp am mai gasit o poza, care mi se pare chiar funny  :) Ma gandesc cum ar fi perceputa o chestie de genul asta pe strazile din Ro  :dknw: Dati clik pe ea. Nu stiu din ce motiv nu apare intreaga aici.

« Ultima Modificare: 17.Mar.2011, 08:41:48 a.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline adrian_r5

« Răspuns #104 : 17.Mar.2011, 08:46:16 a.m. »
@Leutz ... am impresia ca ai uitat ce inseamna circulatia in Romania  :D
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline miocrl

« Răspuns #105 : 17.Mar.2011, 10:01:32 a.m. »
DHS is made in Deva

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Gen: Bărbat
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #106 : 17.Mar.2011, 10:38:35 a.m. »
Eu am un First Bike suspensie fata/spate. Este luata prin 2005 din Metro. Cat am lucrat in Bucuresti o foloseam destul de des, ma duceam cu ea la munca, Tineretului-Colentina(Rose Garden). Am luat-o si la munte. Acum din pacate cam sta degeaba, dar vara asta va intra din nou in folosinta pentru ca piticu incepe sa mearga destul de repede pe bicicleta si nu prea ma mai pot tine dupa el. Am schimbat la ea cauciucurile, camerele si schimbatoarele. In rest e OK

A lui Rares este luata de la Hervis din Sun Plaza.
« Ultima Modificare: 17.Mar.2011, 10:48:55 a.m. de Razvan »
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline BigAir

« Răspuns #107 : 17.Mar.2011, 01:04:15 p.m. »
va prezint si eu cele 4 roti ale familiei     :x

• Skoda Octavia 3 combi

Offline fireburn

« Răspuns #108 : 17.Mar.2011, 01:18:47 p.m. »
@Leutz, eu nu mi-as scoate copilul pe strada sub nici o forma (ma refer la biciclete si alte alea; a nu se intelege in masina), datorita faptului ca exista pe strazi nu nebuni ci debili pur si simplu.
E un risc enorm sa mergi cu bicicleta pe strazile din romania,risc pe care nu vreau sa mi-l asum nici eu.
Daca as avea bicicleta as merge cu ea pe trotuar (acolo unde se poate); in rest nu.

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #109 : 17.Mar.2011, 04:28:42 p.m. »
Acum un an, in primavara ne-am decis sa achizitionam doua biciclete pliabile pentru agrement. Dupa "studii" aprofundate pe multe site-uri de profil sau de comercializare biciclete am optat pentru un Dahon Roo si un Raleigh Boardwalk. Asadar nici cele mai ieftine dar nici dintre cele scumpe, fiind doar pentru agrement ( parc, piste sau oras).
Dupa un an de "biciclit" pot spune ca alegerea a fost optima. Rotile de 20" sunt acceptabile pentru denivelarile specifice de la noi, cadrele suficient de robuste iar finisajul bun, placut la vedere - pentru pretentiile noastre.
Fiind pliabile am scapat de stresul locului de depozitare, la nevoie le bagam in masina si sunt cu noi oricand dorim si un pic de miscare la aer.
Roo si Ral fac parte acum din familie si probabil multi ani ne vor incanta prin ceea ce stiu sa faca.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Ignis 1.3 GLX+