Autor Subiect: TU CE AI MAI FACUT IN IZOLARE ?  (Citit de 7082 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Vecchio

Re: TU CE AI MAI FACUT IN IZOLARE ?
« Răspuns #70 : 13.Apr.2020, 06:43:25 a.m. »
Am căzut pe gânduri, că dacă am pensie, ăștia nu mă mai lasă să-mi îngrijesc grădina de la țară!
Fac inventarul bunurilor, lichidez tot și cum se deschide granița mă duc nene, că deja a ajuns cuțitul la os și nu mai are rost.
« Ultima Modificare: 13.Apr.2020, 07:04:54 a.m. de Vecchio »
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline enicky

« Răspuns #71 : 13.Apr.2020, 10:32:19 a.m. »
Am căzut pe gânduri, că dacă am pensie, ăștia nu mă mai lasă să-mi îngrijesc grădina de la țară!
   Declaratia cu punctul 6 nu te ajuta?
Adevarul este ca sistemul nostru complicat si plin de birocratie te determina de multe ori sa ai si ganduri din astea.
Si eu care vroiam sa iau o casa la tara...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Vecchio

« Răspuns #72 : 13.Apr.2020, 11:31:15 a.m. »
Conform îndrumărilor celor din "marele" Grup de Comunicare Strategică de la MAI, punctul 6 a fost gândit doar pentru cei care realizează venituri exclusiv, sau în principal din activități agricole.
Așa că noi ceilalți, care lucrăm sau avem pensie, trebuie să lăsăm grădinile în paragină, dacă nu vrem să suportăm rigorile legii. Doar micile afaceri să se ducă dracului? Meargă pe apa sâmbetei și loturile de subzistență, că asta-i țara ....
Parcă majoritatea, sau o parte dintre noi, suntem atât de inconștienți și IDIOȚI încât habar nu avem să luăm măsuri pentru a ne proteja!
Asta mă revoltă la JEGURILE astea - că-mi jignește IQ-ul!
La noi este o vorbă că: "oaia care nu-și poate purta blana, s-o mănânce lupul"!. Cine știe să se protejeze pe el și pe alții, să trăiască; cine nu - noapte verde, ura și la gară!

• Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #73 : 13.Apr.2020, 01:59:50 p.m. »
Si a schimbat cineva cauciucurile de iarna???
Eu le am la cineva la o ferma la vreo 20 km de oras si nu merg pina acolo special pt a le schimba??
La cit merg acum cred ca nu se merita efortul si asa nu se stie cit o sa mai dureze izolarea(doar daca merg la cules de sparanghel)
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline fireburn

« Răspuns #74 : 13.Apr.2020, 02:12:55 p.m. »
Eu le-am schimbat, acum vreo luna. Am fost la tara si am profitat.
Dar ce alea de iarna lasa dare pe asfalt ? Ai timp sa le schimbi dupa nebunie.

Offline enicky

« Răspuns #75 : 13.Apr.2020, 02:39:40 p.m. »
  Nu le-am schimbat, ca a mai fost o zi de zapada. Urgenta ar fi s-o spal acum, ptr. ca n-a fost niciodata asa plina de praf.
Iar cauciucurile da vara ar cam trebui schimbate cu unele noi.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #76 : 27.Apr.2020, 09:41:37 p.m. »
   Duminica, afara de tura de d.a. din cartier de vreo 7k pasi, m-am jucat cu niste faina si-a iesit ce se vede, o paine neagra cu seminte. Reteta simpla de pe youtube, tot a unui barbat, iar rezultatul a fost peste asteptari ! Chiar daca sotia voia sa facem ca de obicei la masina, la final a fost incantata de gust si coaja crocanta !
Foto1-coca, foto 2-painica.
 Pentru amatori asta e reteta :
https://mihaigateste.com/2017/12/12/paine-de-duminica-dimineata/
15min s-o faci, 1 ora si un pic la cuptor.
Reteta este de la Jamie Oliver.
« Ultima Modificare: 27.Apr.2020, 09:58:22 p.m. de enicky »

Offline AT

« Răspuns #77 : 27.Apr.2020, 10:25:26 p.m. »
Aseara am vazut un reportaj cu o reteta veche din Corsica. Simpla dar ... savuroasa!
In seara asta am pregatit-o. Iata ce a iesit!!

Reteta este asa: se pune in tava aluat de paine apoi presari branza pe care o indesi un pic in aluat. Se pune la cuptor. Intre timp se face un sos din usturoi pisat+busuioc+ulei masline. Cand se scoate de la cuptor,  se portioneaza dupa inspiratie. Adaugi pe felie sos si o felie de rosie. Gustul este demential. Nu o sa credeti dar bate si cea mai buna pizza. Atentie mai este un ingredient obligatoriu, de aceasta data in pahar. Vin rosu. Asa era prezentata "reteta" completa . O reteta foarte veche din Corsica.
« Ultima Modificare: 27.Apr.2020, 10:38:18 p.m. de AT »
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

The following users thanked this post: fireburn, ntire2000, gabineg, enicky

Offline enicky

« Răspuns #78 : 27.Apr.2020, 10:47:37 p.m. »
  Asa, ca tocmai voiam sa te intreb ce si cum ! Arata si bine, de retinut ! Bravo Adi. :good:

Offline enicky

« Răspuns #79 : 29.Apr.2020, 10:31:51 a.m. »
  Aseara am mai facut o painica, ptr. astazi. N-am mai pus foto, bag seama ca nu va place painea integrala. :)

Am vazut aspiratorul acesta, sotia este incantata, cine il poseda(similare) ce impresie are ?
Multumesc!