Autor Subiect: Suport biciclete  (Citit de 12261 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Silfax

Re: Suport biciclete
« Răspuns #20 : 10.Iun.2010, 09:13:51 a.m. »
Au un cauciuc protector, dar care nu rezista mult, de aceea chiar ieri am luat banda neagra pentru reparatii si le-am facut "camasuire" .
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline lrbc

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 79
  • Gen: Bărbat
  • Life is only a daring adventure or nothing at all.
« Răspuns #21 : 09.Feb.2011, 08:35:04 a.m. »
Fiecare tip de suport are avantaje si dezavantaje. Eu am suporturi puse pe barele transversale si sunt foarte multumit de ele. E, poate, mai greu de urcat si coborat bicicletele, in schimb nu ma incurca cu nimic. Initial optasem pentru suport pe haion, dar am vazut ca nu mai pot deschide portbagajul, odata ce am pus bicicletele. Carlig nu aveam asa ca nu m-am interesat cum e cu suportul montat pe carlig, dar cred ca si la acesta trebuie date jos bicicletela pentru a avea loc sa deschizi haionul.

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
« Răspuns #22 : 16.Feb.2011, 01:15:55 a.m. »
Eu la asta tot salivez de un an de zile
http://www.portbagajeauto.ro/suporturi-biciclete-cu-prindere-pe-carligul-de-remorcare/thule-easybase-949-suport-maontare-carlig.html
Scump al naibii, dar ma incanta faptul ca poti cara si altceva in afara de bicle. Suporta 50 de kg. Are lampi independente.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline adrian_r5

« Răspuns #23 : 16.Feb.2011, 02:59:31 p.m. »
Ieftin nu e ... plus ca si cirligul de remorcare mai face alti bani ... da' pare destul de bine facut ... imho pt. carat 2 - 3 geamantane e mai potrivit decit un portbagaj pe acoperis.

L.e. - se pare ca are si suport pt. numarul de inmatriculare  ;)
« Ultima Modificare: 16.Feb.2011, 03:01:39 p.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline lrbc

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #24 : 09.Mar.2011, 10:30:33 a.m. »
Tocmai mi-am luat 2 bucăţi de Thule FreeRide 530 de aici . 203 lei bucata. Super bune şi uşor de montat. Încuietoare la suport şi la bicicletă. Rămân la concluzia că cele mai convenabile (ca preţ şi mobilitate) sunt suporturile pentru bare transversale.
« Ultima Modificare: 09.Mar.2011, 10:37:02 a.m. de lrbc »

Offline Silfax

« Răspuns #25 : 09.Mar.2011, 11:30:48 a.m. »
Eu am evitat sistemul pe bare transversale datorita inaltimii la care trebuie ridicata bicicleta... Daca era de montat pe o berlina (ca in poza celor de la Thule), ar fi fost o alegere meritata. In plus cea cu montare pe hayon o pot utiliza si pe Skoda Octavia.

Offline lrbc

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #26 : 09.Mar.2011, 12:35:46 p.m. »
Eu am evitat sistemul pe bare transversale datorita inaltimii la care trebuie ridicata bicicleta...
Corect. Dacă nu te ajută statura, atunci poate fi un mare dezavantaj. Eu am renunţat la ideea unui suport pe hayon când am realizat că nu mai pot deschide portbagajul odată ce am pus bicicletele pe suport.

Offline Silfax

« Răspuns #27 : 09.Mar.2011, 05:41:45 p.m. »
De aceea nu mor de foame cei care furnizeaza aceste solutii... fiecare din ele isi are clientul ei   ;) .

Offline marius_rg

« Răspuns #28 : 09.Aug.2013, 11:21:56 a.m. »
Am ajuns si in situatia in care as avea nevoie de un suport de bicicleta cu prindere pe haion. (nu vreau sus pe masina, ca acolo am deja portbagaj, iar carlig in spate nu am)

Din cate am vazut pe net, 2 modele de la Thule s-ar potrivi:
Thule clip on 9103 (http://www.portbagajeauto.ro/suporturi-biciclete-cu-prindere-pe-haion/thule-clipon-9103-portbagaje-biciclete.html)
Thule Freeway 968 (http://www.portbagajeauto.ro/suporturi-biciclete-cu-prindere-pe-haion/thule-freeway-968-portbagaj-biciclete-timisoara.html)

Singura diferenta majora e ca cel din urma s-ar sprijini si pe bara de protectie, in rest....sunt cam la fel. (un plus pentru clip on ca se monteaza/demonteaza mai usor) Ce ma pune pe ganduri e sa nu am probleme cu usa de la haion....chiar daca nu am auzit pe nimeni sa se planga de asta (in afara de cei care au deschis usa cu tot cu bicicletele montate :) )
SX4 1.6GS 4x4 White 2009, aka Grumpi

Offline shogunu65

« Răspuns #29 : 09.Aug.2013, 12:39:07 p.m. »
cine e interesat de bare, au din nou la Lidl, 149 lei fili-menabo brio