Autor Subiect: Indicator consum 4.1 si greierasi la motor in treapta 5  (Citit de 1299 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline slickutz

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • romania
Indicator consum 4.1 si greierasi la motor in treapta 5
« : 10.Mar.2020, 01:34:46 p.m. »
Buna ziua.

Am cautat pe forum probleme asemanatoare pentru a nu mai deschide un topic nou, dar fara succes, asa ca va prezint cele 2 probleme pe care le am la un Ignis 2005, 1.3 4x4.

Prima este mai putin enervanta, insa ciudata. Mai exact, in timpul mersului, la scoaterea din viteza sau in frana de motor apare consumul 4.1 . Cand se accelereaza sau se baga in viteza arata consum normal. A mai patit cineva asa ceva, e normal? :D

A doua problema e mai presanta, in treapta a 5-a se aude un zumzait la motor, iar frecventa zumzaitului difera in functie de turatie, adica la turatie mai mare e un zumzait mai ascutit. Doar la o Dacie berlina de prin 98 pe carburatie am mai auzit acel sunet. Din cat imi aduc aminte, atunci zicea cineva ca e de la avans sunetul ala. Din nou, a mai patit cineva asa ceva?
Multumesc.
  • suzuki ignis

Offline kellogs

Re: Indicator consum 4.1 si greierasi la motor in treapta 5
« Răspuns #1 : 10.Mar.2020, 07:42:40 p.m. »

Prima este mai putin enervanta, insa ciudata. Mai exact, in timpul mersului, la scoaterea din viteza sau in frana de motor apare consumul 4.1 . Cand se accelereaza sau se baga in viteza arata consum normal. A mai patit cineva asa ceva, e normal? :D

Sa intelegem ca la Ignis afisajul consumului instantaneu e cu cifre ?
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 10.Mar.2020, 07:46:31 p.m. »
E vorba de vechiul Ignis. La fel e si la SX4, afișaj cu led-uri.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Tarantula

« Răspuns #3 : 23.Mar.2020, 06:07:28 p.m. »
 Da, daca e scoasa din viteza  in mers afiseaza 4,1lconsum instantaneu si mine..
  • Suzuki Ignis II M13A 2007