Autor Subiect: Vanatoare de Carnete  (Citit de 2023 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
Vanatoare de Carnete
« : 05.Aug.2009, 11:29:05 a.m. »
Ok dupa ce am trecut printr-o experienta deosebita intr-o Sambata seara si mai am 2 prieteni care au ramas fara carnet plus ca am mai citit pe un forum m-am gandit sa deschid acest topic ca o atentionare :)

Intersectia de care vorbesc este la baneasa si se lucreaza si cred eu ca politia sta acolo si profita de chestia asta.

Cazul meu a fost destul de simplu am trecut pe galben si mi-a zis ca a fost rosu bla bla ma rog am scapat doar cu amenda de galben dar poate altcineva nu o sa aiba norocul meu.

Cazul 2 a fost un prieten care a trecut pe verde dar a ramas blocat in intersectie si normal s-a facut rosu .. l-a oprit si carnetul 30 de zile + 240ron

Acum nu stiu daca nu a intrat voit in intersectia si a blocat-o sau ca restul nu au pierdut carnetul pe merit ... dar eu va zic sigur ca am trecut pe galben si politistul fiind in intersectie (nu-l vedeam bine din cauza altor masini) ma gandeam ca dirijeaza din moment ce toate masinile stateau si numai cele de pe sensul meu se deplasau

Anyway sa va ganditi cand treceti pe acolo :)

poza cu intersectia

Offline dragon

Re: Vanatoare de Carnete
« Răspuns #1 : 05.Aug.2009, 11:34:27 a.m. »
Cred ca si in Bucuresti ( si nu numai!) :dknw:sint intersectii intentionat semaforizate prost astfel incit,oricum ar fi ,sa te prinda pe picior gresit!Asta ca sa te poata amenda....Sa le fie rusine celor care fac asa ceva intentionat!
  • Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #2 : 05.Aug.2009, 11:41:26 a.m. »
Cazul 2 a fost un prieten care a trecut pe verde dar a ramas blocat in intersectie si normal s-a facut rosu ..

Nu zic ca prietenul tau a fost vinovat, dar este o regula care spune sa nu patrunzi in intersectie (chiar daca culoarea semaforului e verde) daca cumva exista riscul sa ramai blocat in mijloc. Nu sunt multi care respecta treaba asta. Si daca cumva e verde si tu stai pe loc ca n-ai unde sa te duci, de cele mai multe ori se gaseste un bizon care sa te claxoneze cu mult zel... :-j
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #3 : 05.Aug.2009, 11:44:07 a.m. »
asta e clar de aia nici nu am zis ceva sigur de el ca nu am fost acolo dar va zic de mine =))

si cred ca e o informatie utila si ar fi dragut daca s-ar face un topic pentru genul asta de intersectii ca sa cascam ochii mai bine

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #4 : 05.Aug.2009, 11:45:39 a.m. »
Pai topicul asta e foarte bun, daca tot l-ai deschis. :) Eu zic sa postam aici.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Suzeta Splash 1,2
« Răspuns #5 : 05.Aug.2009, 11:46:57 a.m. »
Am trecut prin intersectia cu pricina de de cateva ori in ultimele zile, este o adevarata provocare pentru sofer si masina: talpa si slalom + avarii de multumire sau zcuze catre cei ofensati  :pardon:. Aseara la 21.45 am facut 30 minute de la Baneasa Mall pana la intersectia cu pricina, cand am trecut jur ca nu am vazut ce culoare avea semaforul, parca eram cu  totii o turma de bizoni angajatii in traversarea unui fluviu....acum nu stiu cine este de vina - victima sau calaul, ca era o debandada in toata splendoarea si nici urma de caschete albe pentru disciplinarea si fluidizarea traficului  :baston:.
Toate bune,
Mihai

Offline allex010

« Răspuns #6 : 06.Aug.2009, 11:22:26 a.m. »
Si eu era s-o patesc in intersectia aia.
Acum vreo 1 luna jumatate veneam dinspre Ikea si m-am incadrat pe banda din stanga ca sa intru pe Aerogarii. Era o ploaie deasa si mare; stergatoarele erau pe viteza maxima.
Am oprit la semafor chiar in dreptul lui fiind primul in coloana. Bara orizontala pe care era semaforul suspendat era orientata spre cladirea aia noua de pe colt - Banca Transilvania parca. Nu vedeam decat semaforul de pe stalp.
Cand s-a facut verde am plecat usor si am oprit 20 m mai in fata ca sa dau prioritate de dreapta celor care plecau spre Otopeni. In spatele meu un Opel.
Pana sa ajung la semaforul de la intersectia cu Ficusului m-a depasit si Opelul si masina politiei. Eu am oprit la semafor si am vazut cum politia a oprit  Opelul dupa intersectie. Nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa ma opreasca si pe mine, chiar daca realizasem in momentul ala ca am trecut pe rosu; verde era doar pt. inainte.
M-a oprit si pe mine: "Ati trecut pe rosu; 240 lei amenda si carnetul suspendat 30 zile.".....L-am rugat sa-mi dea doar amenda si ceva puncte, dar sa nu-mi ia permisul ca urma sa plec in concediu. Am avut noroc sa dau peste un politist amabil: mi-a dat doar avertisment ca nu aveam centura pusa.......
Atentie: semaforul pt. "la stanga" in intersectia aia este pozitionat pe partea cealalta a intersectiei / santierului pe un stalp in partea stanga a strazii (adica dupa banda de pe sensul opus) cum te uiti spre Pta. Presei (destul de departe din punctul meu de vedere).
« Ultima Modificare: 06.Aug.2009, 11:26:48 a.m. de allex010 »
SS 1.3 GS, negru

Offline rgb

• Full Member
  • Mesaje postate: 113
  • Swift 2007 1.3 GLX - B 68 ZOC
« Răspuns #7 : 09.Sep.2009, 10:28:43 a.m. »
organu' e respnsabil de circulatia din intersectie. daca el iti face semn sa treci, apoi treci, daca nu , nu.
cum dracu poti sa ramai fara carnet in situatia asta ? eu n-as sta la discutie nici 2 secunde cu organu si mi-as vedea de drum.
nu poti face tu estimari privin blocarea intersectiei atat timp cat si organu' se afla la fata locului si mai ales pentru ca vorbim de o intersectie care sufera modificari saptamanale (nu zic zilnice ca altfel ar fi fost terminat pasajul de mult)
este clar un abuz si cine n-a facut contestatie cand si-a luat amenda si suspendarea e un mare ........!

Te rog mult sa iti controlezi modul de exprimare. Multumesc!
« Ultima Modificare: 09.Sep.2009, 10:38:01 a.m. de cristyyy2003 »
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot