Autor Subiect: Dilema achizitie New Vitara SH  (Citit de 3906 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Dilema achizitie New Vitara SH
« Răspuns #60 : 05.Nov.2022, 09:40:52 p.m. »
Corect, despre motorul de 1.4 boosterjet o sa putem avea o opinie corecta peste înca un cincinal când vom avea destui posesori cu sute de mii de km care pot sa-si exprime parerile.
E prea proaspat pentru opinii obiective iar experienta posesorilor cu mentenanta acestuia e limitata doar la revizii.
N-am vazut pe nimeni sa se plânga de altceva în afara de turbina - si aia se pare ca dintr-un lot cu probleme.
Iar motoare trecute de 2-300k de km care sa necesite atentie (a se citi reparatii) nu prea avem pe forum.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline VictorN

« Răspuns #61 : 06.Nov.2022, 10:30:43 a.m. »
Daca nici noi care avem un forum de discuții dezvoltat si disecam fiecare problema in 14 nu putem sa ne facem o părere, atunci cei care au Mazda, Skoda ce sa mai zică?
Daca avea vicii de design își dădea în petec până acum. Luați motoarele VAG pe benzina de acum câțiva ani că exemplu. Daca ceva e făcut să meargă prost, merge prost din fașă, nu trebuie sa ajungi la 300k că să îți pui problema de fiabilitate.

Trimis de pe al meu LE2123 folosind Tapatalk

Offline calyyn

« Răspuns #62 : 04.Dec.2022, 06:07:10 p.m. »
Bună seara,m-ar interesa dacă auto este în garanție poți să-i pui folie pe geamuri,montat bandouri laterale,sau mai bine zis ce este "interzis"să faci pe perioada garanție,nu știu dacă la acestea mai trebuie să-i faci tratament anticoroziv ,respectiv ceară cavitati sau altceva.multumesc
  • Suzuki Vitara an 2021
Suzuki Vitara an 2021

Offline ntire2000

« Răspuns #63 : 04.Dec.2022, 09:34:50 p.m. »
Folia poate sa fie o problema doar la ITP daca nu e omologata...
Iar bandourile laterale nu reprezinta nici o problema de garantie deoarece nu afecteaza cu nimic caroseria, din contra....

Chestiile intersize în garantie sunt softarile ECU pentru marirea puterii motorului (cu astea nici eu nu-s de acord - daca vrei racheta mai bine îti iei direct una gata facuta), montarea unor "accesorii" ca de exemplu OCT (oil catch tanks) si altele asemenea care perturba în opinia producatorului buna functionare a motorului.
Unele accesorii sunt menite sa rareasca vizitele în scopuri terapeutice prin service.
Eu de exemplu mi-am montat bulbar si am deja la activ un curcan (am încercat sa-l evit dar era deja nervos pe lume), o vulpe prea grabita si o bufnita care statea ca proasta-n drum.
Daca nu-l aveam decontau aia de la CASCO minim 1500 de euro.
« Ultima Modificare: 04.Dec.2022, 09:46:22 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Myhay

« Răspuns #64 : 05.Dec.2022, 01:06:22 p.m. »
Mai ai putin si o sa ti iasa un panda in fata  =)).  Eu am la activ doar un caine ( talie mare din pacate). Partea stanga fata la Baleno varza. Decont la vremea aia pe casco 14.000 lei.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline ntire2000

« Răspuns #65 : 05.Dec.2022, 01:27:57 p.m. »
Curcanul a scapat ca n-aveam viteza - eram pe un drum de tara si am oprit aproape la timp (cred ca jumatate de metru a lipsit).
In schimb vulpea si bufnita n-au avut nici o sansa pentru ca aveam viteza - dupa bufnita mi-a parut cel mai rau pentru ca a fost orbita de faruri.

Ca veni vorba de accesorii pentru care se strâmba din nas la acordarea garantiei, colegul ar mai trebui sa afle si ca montarea scuturilor pe dedesubt este privita cu ochi rai de catre producator.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Myhay