Autor Subiect: De ce nu-mi cumpăr Suzuki  (Citit de 3976 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Re: De ce nu-mi cumpăr Suzuki
« Răspuns #30 : 07.Nov.2019, 12:19:28 p.m. »
Sunt sigur ca eficienta adaugata motorului transformandul in unul si cu ciclu Atkinson nu era justificata de restul efectelor transformarii si compexitatea adaugata. Daca obiectivele de mediu se ating prin mijloace simple asa ramane. Motorul asta e gandit pentru putere si cuplu mare (cuplu constant de la 1500rpm), sunt sigur ca in afara de putere si cuplul are de suferit iar asta face ca cutia sa fie gresit divizata in acele momente asa ca complicatiile sunt mai mari decat avantajele oricum ai privi. Unora li s-a parut mai simplu sa scoata un piston din joc cand scade necesarul de putere...Eu cred ca Atkinson la masinile obisnuite e mai mult marketing, pe principiul "cel mai tehnologic vinde" caci obiceiurile de consum dicteaza ce se vinde...Eu unul sunt sigur ca  normele Euro s-au introdus ca sa tina concurenta chineza in afara Europei, iar cand au apasat prea mult pe pedala ca venea din urma concurenta, au dat chix. De la nr.1 tehnologic in motoare , acum le arunca pe toate si trec pe electric.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Leutz

« Răspuns #31 : 07.Nov.2019, 05:22:40 p.m. »
Topicul de fata cred ca se poate inchide, intrucat este complet rezolvat. Colegul initiator al topicului a fost suparat un timp, apoi a revenit la sentimente mai bune si isi cumpara Suzuki. Nimic mai normal. E dreptul lui si sa fie suparat si sa nu (mai) fie. Il asteptam cu un jural de bord odata ce intra in posesia masinii.

Restul discutiilor sunt departe de subiect si n-are rost sa fie lasate sa continue aici; zic si eu...  :pardon:
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #32 : 07.Nov.2019, 05:31:12 p.m. »
Il închidem si il asteptam pe coleg cu un Jurnal de bord.
« Ultima Modificare: 07.Nov.2019, 06:01:45 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice