Autor Subiect: Turbina problema mare  (Citit de 242 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline valioval

Turbina problema mare
« : 09.Oct.2024, 08:03:37 p.m. »
Buna seara
Sunt nou aici si am o problema cu  Grand vitara mea ddis 1.9 din 2007 A mers foarte bine cu problema ca la fiecare 500 km trebuia sa complectez minim 500 grame ulei..  se vedea la furtunele  interculer si aproape de turbina mereu ulei acolo precum la fiecare acceleratie brusca 2500/3000  ture vedam in spate norul de fum negru dupa care se linistea . Ieri cand am vrut  sa fac o depasire am bagat mai tare piciorul acceleratie a facut un fum parca mult mai dens ca de obicei si a inceput sa sune ca o alarma de politie sau motanul in calduri foarte tare de ma  uitam cum sa dispar cu sirena de pe drum putere  lipsa dar fum oricat acceleram nu mai scotea dar nici svac nu avea .. Azi am desfacut cu greu turbina ..nu are ax rupt joc minor lateral sau axial (sus /jos ) corespund la invartire paletele nu freaca ..Dar ce face sa fluiere asa ami puteti spune va rog mult ?? Nu am curaj sa o bag la loc la cat am muncit sa o dau jos De unde urla asa ?? Dupa ce opresc motorul din cheie se mai aude un pic sirena Eu dau vina tot pe turbina Furtune verificate nimic fisurat nimic scos O idee mare ajutor ar fi multumesc mult 
  • Suzuki vitara 1.9 ddis

Offline valioval

Re: Turbina problema mare
« Răspuns #1 : 09.Oct.2024, 08:07:52 p.m. »
Scuze de greseli nu prea vad bine  astept un raspuns va rog.. poate se intelege totusi .multumesc 
  • Suzuki vitara 1.9 ddis

The following users thanked this post: kellogs

Offline Vio Velcea

« Răspuns #2 : 10.Oct.2024, 11:18:06 a.m. »
Eu v-as sugera sa verificati intercooler-ul si conductele care duc la el.
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion

Offline wolfin

« Răspuns #3 : 10.Oct.2024, 01:11:16 p.m. »
plus de curatat egr ul. cred ca e plin  :(

• vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970