Autor Subiect: SX4 Crossover..la ei da, la noi nu  (Citit de 2290 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Gen: Bărbat
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
SX4 Crossover..la ei da, la noi nu
« : 14.Aug.2009, 01:35:21 p.m. »
din cate stiu la noi in tara nu este SX4 Crossover. am vazut pe site la americani modelul si ma gandeam oare de ce nu putem avea si noi...

http://www.suzukiauto.com/sx4_crossover/gallery/

mie mi se pare super... are multe dotari in plus: cruise control, navigatie, si un motor 2.0 benzina cu 143 cai...

oare din ce cauza nu se vinde aici?
Suzuki SX4 1.5 GS :)

Offline dragon

Re: SX4 Crossover..la ei da, la noi nu
« Răspuns #1 : 14.Aug.2009, 01:40:33 p.m. »
Poate doar Suzuki Romania sa stie... :-S
  • Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #2 : 14.Aug.2009, 02:17:59 p.m. »
@Cerby, consideri ca SX4 de la noi nu e crossover pentru ca nu are cruise control sau navigatie? :inteligent: Pentru ca mi se pare total aiurea... Eu il consider corssover pentru ca (poate ma insel, corectati-ma daca e asa!) are 4x4 si garda mare la sol. :dknw:

Cat despre dotarile in plus, or sa apara din ele (daca nu, poate chiar toate) la SX4 facelift.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Cerby

• Sr. Member
« Răspuns #3 : 14.Aug.2009, 02:27:18 p.m. »
uita-te ca ii diferit (nu foarte mult, dar e)...exterior, interior si motorizare (cea mai importanta pt mine :D)...daca ar fi fost pe piata sigur as fi ales modelul ala...

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #4 : 14.Aug.2009, 03:17:52 p.m. »
Ok, sunt de acord ca e diferit, dar (in opinia mea) nu poti sa il numesti pe cel de la americani crossover si pe cel de la noi nu.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #5 : 14.Aug.2009, 03:45:59 p.m. »
Masina pe care o conduci tu este fix Suzuki SX4 Crossover (cunoscuta ca varianta outdoor in europa). La toate marcile sunt diferente de echipare/motorizare EU vs N American. In N American este foarte greu sa vinzi fara a avea o masina cu un motor ceva mai mare (care-i si gurmand de altfel), cutie automata sau cruise control. Alea-s cerintele pietei iar constructorii se adapteaza la piata!
Diferentele la exterior exista doar la spoiler fata si coloritul stopurilor spate, diferente care nu mai sunt atat de importante odata cu aparitia lui SX4 Minor Changes, varianta europeana, care dupa parerea mea personala arata mult mai bine decat varianta N Americana actuala. (atat la exterior cat si la interior unde s-au depasit pe ei cu noua plansa de bord).

In concluzie atat ei cat si noi conducem un SX4 X-Over (Crossover) adaptat la piata unde acesta este vandut.

L.E. Cruise Control exista si in EUROPA (after market) iar pe new SX4 va exista atat o motorizare 2.0 DDiS cat si frana disc spate si CruiseControl pentru echiparea GS.
« Ultima Modificare: 14.Aug.2009, 03:48:25 p.m. de cristyyy2003 »
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Cerby

• Sr. Member
« Răspuns #6 : 14.Aug.2009, 04:25:07 p.m. »
aha...adevaru ii ca america are o traditie cu motoarele mari "muscle" ...un motor 1.6 ii prea mic pt ei... cumnatul meu are un corvette cu motor de 7.500 cc deci pastreaza traditia

merci pt lamuriri >:D<

Offline LeonardSZK

« Răspuns #7 : 14.Aug.2009, 08:40:38 p.m. »
Crossover este denumirea comerciala a hatchback-ului SX4 in America de Nord, sedanul fiind denumit Sport (nu neaparat ca ar fi mai sportiv). In completarea celor spuse de cristyyy2003, stopurile spate difera pentru ca acolo nu este obligatorie lampa de ceata.
Orice marca care vinde si in America de Nord si in Europa are motoare diferite, adaptate pietei respective.

Cred ca problema lui Cerby a fost lamurita, asa ca topicul se va inchide.
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise