Autor Subiect: UAZ - Ulyanovsky Avtomobilny Zavod (УАЗ - Ульяновский Автомобильный Завод)  (Citit de 1035 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Online ntire2000

Cica a aparut ceva mai ieftin decât Dusterul.
Eu stiam ca e Vitara, dar astia zic altceva.

https://www.impact.ro/suv-ul-mai-ieftin-si-mai-tare-decat-dacia-duster-pe-care-o-sa-l-vrei-si-n-romania-chiar-si-versiunea-standard-e-superioara-5536.html

Si mie imi place foarte mult cum arata sub capota, in special faptul ca ai acces la orice, ceea ce la modelele anterioare lăsa de dorit, de la schimbatul becurilor care acum este extrem de simplu pana la vasul cu lichid de parbriz care de exemplu la Grand Vitara era chiar langa calculator  :-O și pe care reuseam sa-l ud aproape de fiecare dată cand turnam si imi dădea emotii. Acum e in partea cealaltă.

Ai perfecta dreptate, cred ca începând de la placutele de frâna pâna si amortizoarele le poti schimba singur.
In portbagaj sunt niste locasuri speciale în plasticaraia aia care se pot demonta pentru a ajunge la amortizor.
Masina e gândita supersimplist dpdv al servisarii, si cu toate astea "supermecanicii" reusesc totusi sa ne uimeasca cu "competentele".
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Daca si cand ai un motor de 2.7 litri cu 135 sau 150 CP(nu mai conteaza) si arati atat de "arhaic" il crezi o varianta buna fata de Duster/Vitara...ma apuca rasul :)))

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Go Terios!!!:)

Online ntire2000

Rusii întotdeauna au gândit "balșoi", nu au avut greata la consum.  :D
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline lucianer

• Hero Member
Asta o bagi intr-un vs cu o Toyota sau altceva cu un motor asa de maricel :)

Offline enicky

Daca si cand ai un motor de 2.7 litri cu 135 sau 150 CP(nu mai conteaza)
  Asa este, dar am mai gasit un articol mai detaliat.
   Si consum mare si impozit mare, dar masina e balsoi. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline lucianer

• Hero Member
Deci...sa fie de capul lor :))))

Offline shpeedy

Fara suparare, dragi colegi, dar vazand cat de sensibila este lumea p'acilea cu privire la Suzuki-urile achizitionate si optica vis-a-vis de marca Dacia, in general, mentionarea marcii UAZ pe acest forum o consider cel mult o gluma...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Utilizator_Anonim

Corect, e vorba aia daca nu va place suzuki/ dacia intotdeauna exista ceva mai naspa  =))
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: shpeedy