Autor Subiect: Montare instalație AC pe Grand vitara GT Cabrio 2000  (Citit de 2610 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Landshut

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Bărbat
    • Filiasi
Re: Montare instalație AC pe Grand vitara GT Cabrio 2000
« Răspuns #10 : 06.Iun.2019, 02:01:09 p.m. »
Salut. Nu am mai postat de foarte mult timp despre acest subiect pentru ca încă nu găsisem o instalație de ac. Acum am achiziționat una și întreb încă o data colegii dacă au făcut aceasta operație sau dacă ma poate ajuta vreun coleg cu o schița pe partea electrică și una pe partea de montaj. Între timp am dat o data bordul la masina jos și am găsit pe acolo niște mufe dar nu găsesc mufa care ar trebui sa vina in compresor și in ventilatoarele din fata. Sper ca ma poate ajuta careva. Va mulțumesc
  • Grand Vitara 2.0 16V 128 ps

Offline rzv

« Răspuns #11 : 07.Iun.2019, 10:00:15 a.m. »
Din experienta , instalatiile electrice sunt la fel. mai ales la producatorii japonezi.Nu isi pied timptul cu eliminarea a 6 mufe ...este mai simplu productiv sa fie toate pre-echipate.
Am montat AC pe un Patrol din '94 si vazut situatia pt un Jimny si toate mufele erau trase in instalatie.
 Verifica in bord daca vine mufa unde ar trebui sa fie butonul de AC, atunci ai toate mufele deja trase.
Cele de la motor (mufele) vor fi ascunse in cele mai fistichii moduri si te va ajuta doar un meserias ce stie sau o schema electrica dedicata.
Plus ca vei avea nevoie de multa rabdare,nici experienta nu strica.

Spor!
  • Vitara 1,6 4x4 Luxus AT / Mitsubishi L200 Instyle AT

Offline Landshut

• Newbie
  • *
    • Filiasi
« Răspuns #12 : 07.Iun.2019, 09:55:13 p.m. »
Butonul de ac este pe panoul de comanda doar ca este pun un capacel peste el dar dacă dai capacelul jos poți sa îl apeși. In panoul de comanda intra decât doua mufe. Pe sub bord eu am mai găsit doua mufe care nu intra niciunde in momentul acesta. Ma gândesc ca poate subt de la calculatorul de ac

Offline Landshut

• Newbie
  • *
    • Filiasi
« Răspuns #13 : 10.Iun.2019, 05:47:24 a.m. »
Ma poate ajuta cineva care are un GV cu aer condiționat motor de 2000 benzina, cu niște poze la partea de motor pe unde vin conductele și cablurile de la compresor și de la ventilatorul din fata. Va mulțumesc