eu sunt fan ochelari si de pe lensa am luat polaroid in diferite perioade ale anului si diferite modele....
cei polarizati+ filtre sunt in medie 140-180 lei dar intotdeauna se vand la promotie cu 120-130....
cei simpli ca lentila,sunt 130-150 si se vand la 100-110 lei.
Ramele sunt doar dupa gust deci nu discutam model,doar lentila.
Ca si la Emag, reducerile sunt doar de moft si agatat clienti, asa-i formatul de la site- mega reduceri si add-on Goggle...
Nu te bucura prea mult, ai luat ochelari ok calitate la pret real. altii ii vand cu 50% in plus.....
reduceri adevarate nu prea gasesti la noi, din pacate. Am luat ochelari de doua ori in 10 ani la promotie- Promod la 2 E de la 18 E la o lichidare in Ro
, si ray ban in Italia de la 140 la 50 E in aeroport in octombrie ....in rest lentilele isi pastreaza pretul aprope mereu....
Iti spune un plecat care are 7 perechi de ochelari si fotofobie....
Singurii care arata inca bine dupa 10 ani, sunt ray-ban - nejuliti, ne tociti, impecabili....si purtati ,nu gluma.
Polaroid am o pereche cu care am fost stropit la splatorie cu solutie , s-au patat lentilele fara drept de apel...am curatat la ei pana s-au julit si degeaba....
Polaroid insemana anul si perechea,ca tot se schimba moda
Informatiile sunt cu caracter general,nu o lua ca pe o corectie sau contrazicere.....
Spor.