Autor Subiect: Oferta aniversara 10 ani Suzuki  (Citit de 6718 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Ruhestand

Re: Oferta aniversara 10 ani Suzuki
« Răspuns #30 : 13.Apr.2018, 06:23:49 p.m. »
@cad pretul placutelor nu intra in costul reviziei...si daca faci un calcul, cam pe acolo ajungi :)
in pretul de revizie intra uleiul, filtrele si inca vreo cateva verificari...ATAT! bujii, frane, curele si alte consumabile se platesc separat.
  • Suzuki Vitara S

Offline ASZ

« Răspuns #31 : 16.Apr.2018, 02:49:36 p.m. »
     Depinde de uzura, din Aug. 2015 am trecut de revizia 2 si n-a zis nimeni de placute, oricum nici acum n-am 30k.
Sunt la a doua masina Suzuki noua (SX4 si Vitara) si din topicurile dedicate + experienta am vazut ca majoritatea colegilor de forum au schimbat aceste placute pe la 30-35.000 km (unii chiar si mai repede ...)

Offline Daniel42

« Răspuns #32 : 17.Apr.2018, 09:09:54 p.m. »
Colegul   "tac " a gasit intradevar acel grafic dar mie mi se par niste preturi la piese  umflate rau care nu se merita cumparate de la dealerii  Suzuki . Ca exemplu merg ieri sa schimb curelele de accesorii  la un service Suzuki din orasul meu . Bucata de curea 22 euro si manopera 200 lei . Deci undeva pe la 440 lei . Cu o garantie de lucrare vezi doamne de 3 luni , care sincer nu am mai auzit-o pina acum . Am refuzat frumos comanda si am mers la un magazin de piese auto cu un mic service linga el ,  unde lucreaza un mecanic batran care nu mai face fata cu clientii . Acolo surpriza, doua curele Continental si un set de placute de frana ATE plus manopera ma costa 430 lei . Diferenta majora fata de service si ma asteptam ca acest service deschis mai nou la noi sa caute sa atraga clienti si nu  sa-i indeparteze cu aberatii de preturi .  :-?  Apoi cei obligati de grafic sa faca reviziile in service-uri Suzuki trebuie sa treaca pe la ei insa ceilalti nu cred ca este recomandat sa schimbi o piesa la masina cu un pret triplu , fata de aceiasi piesa la un astfel de magazin . Sa nu amintim de calitatea zilelor de azi fiindca toate tin  cam la fel deoarece si fabricile trebuie sa aibe de lucru si nu mai este ca pe vremuri .  ;) Referitor la placutele de frana si eu le-am schimbat pe la 30.000 km TRW cu ATE si acum le schimb iarasi aproape de 60.000 km fiindca asa vreau  eu si nu ca ar avea uzura mai mult de jumate . :)
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline mxdan

« Răspuns #33 : 10.Apr.2019, 06:50:16 p.m. »
Salutare tuturor!
Oferta promoțională în cauză este un fel de mare enigmă. Nu am reușit să mă lămuresc sau să mă lămurească cineva de când până când a fost aplicată în anul 2018, respectiv condițiile de aplicare.
În martie 2018, odată cu demararea programului rabla am fost la doi dealeri (din Suceava și Bacău) care mi-au vorbit de ea. Am achitat anansul pentru achiziționarea unui Suzuki Vitara 1.6 Passion pe data de 22 martie iar pe 30 am achitat diferența. Pe 23 aprilie am ridicat mașina de la Auto Padova Bacău.
A trecut anul și în aprilie 2019 am fost la revizie. Surpriză...sumă de plată 702 lei. Nu tu promoție, nu tu nimic. Nu tu o lămurire de ce nu am beneficiat de promoția prezentată în 2018. Ca să nu fiu nemulțumit au promis că la următoarea fac un discont. Sic!
Am trimis mail la Suzuki România și am pus o întrebare simplă: care a fost perioada de aplicare a promoției?
Nu am primit un răspuns în acest sens. M-au întrebat în schimb de ce mă interesează. Au justificat că pentru a putea oferi un răspuns să le transmit eu VIN și numele dealer-ului de unde am cumpărat mașina. Nu am înțeles ce treabă avea una cu alta, când puteau transmite un răspuns simplu la o întrebare clară. În plus au susținut că promoția nu a fost mediatizată pe posturile TV ci doar prin intermediul dealerilor.
În fine, le-am spus când am cumpărat mașina și de unde și totul a rămas ca în tren.
Încă aștept...
Știe cineva totuși în ce interval s-a aplicat promoția și dacă existau anumite condiții?
  • Suzuki Vitara

Offline mxdan

« Răspuns #34 : 11.Apr.2019, 01:40:18 p.m. »
Salutare,
Azi am primit mail de la Suzuki România că voi fi contactat de reprezentantul dealer-ului de Bacău (nu am aflat încă perioada promoției   :-?).
Așa s-a și întâmplat.
Am fost informat că îmi vor fi înaintate documentele (anexă la contractul din 2018) pentru a beneficia de oferta promoțională cu revizii gratuite 5 ani sau în limita a 75.000 de km.
Deci ceva e putred în Danemarca!
Aviz celor care au aceeași problemă: insistați să vedeți dacă beneficiați de promoție.
Dacă aflu noutăți în legătură cu perioada acesteia vă anunț.

• Suzuki Vitara

The following users thanked this post: kellogs