Autor Subiect: Despre târgul Autovit  (Citit de 1355 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline duculetu

Despre târgul Autovit
« : 15.Mar.2019, 11:01:53 a.m. »
Salut! Eu nu am mai fost pana acum in targ Vitan, dar vreau sa ma duc curand sa imi caut jante, daca nici aici nu gasesc iau din tabla. In ce zona am cele mai multe sanse sa gasesc? M-am uitat acum pe Google Maps si vad ca sunt cateva locuri si la intrare dar si in coltul opus langa RIN. Daca este careva care se duce regulat si imi poate recomanda incat sa nu ratez ceva important as aprecia foarte mult. Ma gandesc ca oricum am sa parchez intr-un loc si dupaia merg pe jos. Stiu ca zona este foarte aglomerata si mie nici nu imi place sa parchez aiurea.

Offline Soimu

Re: Despre târgul Autovit
« Răspuns #1 : 15.Mar.2019, 01:35:23 p.m. »
Servus,
Nici eu nu am mai fost de multa vreme, dar pot sa-ti spun urmatoarele chestiuni, daca o mai fi de actualitate:
-sambata si duminica nu e recomandabil sa te duci decat daca vrei sa iei ceva de la particulari...de pe tarabe sau de pe jos...
-sambata si duminica poti intra cu masina in targ numai daca platesti o taxa pt. masina ca o ai la vanzare; altfel nu gasesti parcare nici in afara si nici la distante f. mari (nu te vad carand jenti de unde le cumperi pana unde ai parcata masina)
-ideal ar fi sa mergi in cursul saptamanii, pana in ora 15, sau cand poti; intri fara restrictii cu masina.nu se plateste intrare, o parchezi si apoi incepi sa colinzi magazinele si standurile care sunt lipite unele de altele; daca gasesti la vreunul ce vrei, mergi si tragi masina acolo, incarci si gata! Lejer si elegant, fara cozi, aglomeratie, etc.

-Daca mergi in cursul saptamanii poti sa mai cauti si in magazinele limitrofe targului care altfel iti sunt inaccesibile datorita masinilor vizitatorilor parcate.

Succes!
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline duculetu

« Răspuns #2 : 15.Mar.2019, 08:21:28 p.m. »
Un sfat foarte bun si iti multumesc dar in cursul saptamanii implica o zi libera de la munca in ideea ca nici nu am un loc anume unde ma opresc.
Totodata, ma astept nici sa nu gasesc ceea ce caut, rotile Ignis-ului fiind aparte.
Am sa incerc totusi sa ma duc maine dupa ce imi beau cafeaua si parchez pe splai, in capat. Daca e prea aglomerat am sa ma intorc si imi iau o zi concediu.

Offline bisti

« Răspuns #3 : 15.Mar.2019, 08:29:59 p.m. »
Vezi ca, pe langa taxa auto, vei plati si acces pietonal, de vineri pana duminica.
Jantele si serviciile pentru roti le gasesti pe partea cu splaiul, insirate langa zid. Nu cred ca o sa gasesti diferente semnificative intre standuri decat daca iti ofera ceva servicii in plus, gen montaj sau hotel anvelope.

The following users thanked this post: duculetu

Offline boga81

« Răspuns #4 : 16.Mar.2019, 06:57:03 a.m. »
Ai incercat la www.vadrexim.ro ?
Au preturi bune

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline duculetu

« Răspuns #5 : 16.Mar.2019, 01:54:01 p.m. »
Am incercat pe toate site-urile. Concluzia pe care o trag dupa ce am fost in Vitan (foarte liber azi, probabil pentru ca batea vantul) este ca jante aliaj, culoare negru, R15 4x100 5j nu exista, indiferent de model. Nici nu am mai intrat in discutii ca vreau spite asa ca imi voi lua locul 2 in topul meu de preferinte adica cele utilitare din otel de care este internetul plin. Oricum, experienta faina acolo in targ, am sa ma mai duc.
Totodata confirm, la intrare sunt majoritatea, mai ales pe partea stanga.