Autor Subiect: Culori Ignis  (Citit de 4302 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
Re: Culori Ignis
« Răspuns #10 : 28.Mai.2009, 10:32:04 p.m. »
eu am tot gri metalizat si nuanta este ZU1 scrie pe placuta sub capota in partea stanga
daca ai nevoie de nuanta poti sa desfaci si capacul de la busonul de alimentare cu benzina sa-i arati omului ce-ti prepara
eu am avut o usoara julitura si mi-au facut pe calculator in Vitan un spray cu 40 ron si a iesit exact ce-mi trebuia

Offline danker

« Răspuns #11 : 28.Mai.2009, 10:37:52 p.m. »
- Sau capacul  de plastic din bara de la carligul de remorcare  ;)
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

razak

• Vizitator
« Răspuns #12 : 28.Mai.2009, 11:08:47 p.m. »
eu am avut o usoara julitura si mi-au facut pe calculator in Vitan un spray cu 40 ron si a iesit exact ce-mi trebuia

Am facut si eu pt un amic un spray in Vitan ... praf si pulbere ... nu a iesit deloc ... stropea cu bucati in loc sa pulverizeze

Offline danker

« Răspuns #13 : 29.Mai.2009, 08:52:39 a.m. »
- Se poate sa ai si norocu' asta, dar uite ca Aiurica asa a facut si si-a vopsit bara fata parca si... merge. sunt mai multe locuri unde se poate comanda spray sau carioca corectoare in Vitan.  asta nu inseamna ca fac cumva reclama animalelor alora din  vitan  :(
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #14 : 29.Mai.2009, 12:25:07 p.m. »
toata treaba e de mana celui ce vopseste, am incercat si eu si iesea prost  am fost la un vopsitor si cu acelasi spary a facut minuni. Nu facem reclama dar in alta parte in Bucuresti nu stiu unde sa apelezi cand ai nevoie si sa iesi raport calitate/pret cat mai convenabil . La vopsitorie se ia pe piesa 100-150 de euro (cu totul materiale + mana de lucru) asa le mai bibilim pe unde putem

Offline hodoroncktronck

« Răspuns #15 : 22.Oct.2009, 01:01:53 p.m. »
Codul de culoare de la mine este Z2S si este cel mai deschis argintiu din gama
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI, 7-DCT - 2019
Ford Focus 1.8 TDCI - 100CP - 2005
ex: Suzuki IGNIS 1.5 GS AWD - 99CP - 2004