Am citit cu interes cele scrise despre povestea cu masina ce are motor defect din primele zile.
Inteleg si aprob total ca acest lucru este tare neplacut. Si faptul ca a provocat o dezamagire vis-a-vis de marca Suzuki.
Solutionarea situatiei o vad in a repara masina.
Pentru ca un motor este tot un subansamblu al masinii, considerat piesa de schimb. (Din acest motiv in talon nici nu se mai trece seria de motor).
Despre cum va decurge operatiunea de inlocuire a motorului, cat de bine va fi facuta, nu pot sa stiu.
Am experiente cu fostul meu SX4, care odata deesfacuta cutia de viteze pentru a se inlocui ambreiajul, in reprezentanta, masina nu a mai fost la fel.
Am fost tare necajit atunci, fiindca interventia fusese facuta in service de reprezentanta, tocmai pentru a ma asigura ca masina va fi ok.
In continuare, am folosit pe SUVI (adica SX4) inca niste ani buni. Si, pana la final, am fost tare multumit de masina. Avea aproape 175.000 km.
@Petrov Mihaela :
Iti urez bafta sa revii in posesia unei masini bune si placute (ma refer la Suzuki), fara a avea batai de cap sau suparari mari.
Iar daca povestea actuala se va transforma intr-un factor de stres pentru tine, atunci scapa de masina cum poti si uita de necaz.