Autor Subiect: Bucuresti-Roma  (Citit de 824 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Sefer Jesirah

Bucuresti-Roma
« : 10.Apr.2019, 11:18:38 a.m. »
 Salut, vreau sa dau o fuga cu masina pana la Roma in perioada 8-14 Mai, daca mai e cineva interesat. Nu iau in calcul cazarea, am o matusa acolo si pot face pe ghidul, am locuit o perioada acolo  :D ;-) . E prima data cand fac traseul cu masina si nu folosesc transportul aerian, daca a mai fost cineva, prin tarile de tranzit, Serbia, Croatia, Slovenia e nevoie de pasaport? Cautand pe net, n-ar fi nevoie. Dar nu vreau sa ajung in situatia de sta pe la vreo granita sau sa fac ocolul pamantului!
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline ...

Re: Bucuresti-Roma
« Răspuns #1 : 10.Apr.2019, 11:33:42 a.m. »
In Croatia si Slovenia se tranziteaza cu cartea de identitate, in Serbia nu am fost, dar sunt convins ca e la fel. Cred ca te va costa drumul mult mai mult decat daca ai lua un avion low-cost si o cazare simpla...

Offline toma

« Răspuns #2 : 10.Apr.2019, 11:36:23 a.m. »
Ce pot sa-ti spun este ca tata alege traseul prin Austria - Ungaria, fiind mai rapid si mai usor de condus chiar daca distanta e mai mare.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #3 : 10.Apr.2019, 11:42:21 a.m. »
In Croatia si Slovenia se tranziteaza cu cartea de identitate, in Serbia nu am fost, dar sunt convins ca e la fel. Cred ca te va costa drumul mult mai mult decat daca ai lua un avion low-cost si o cazare simpla...

In Serbia am fost eu, nu a fost nevoie de pasaport (il aveam la noi pentru orice eventualitate), dar Carte de Identitate a fost suficient
Subscriu ca un low-cost e mai ieftin decat pe calea terestra, insa daca e luat din vreme.......Altfel, se poate sa coste bani buni si low-cost-ul ;)
De cazare zicea ca nu se pune problema, ca sta la matusa........Acuma nu stiu, doar el, sau si eventualii doritori de excursie  >:)
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline ...

« Răspuns #4 : 10.Apr.2019, 11:47:20 a.m. »
Stiu, ma refeream ca buget. Croatia si Italia sunt scumpe la taxe de autostrada, macar in Ungaria, Austria si Slovenia e "doar" cate o vinieta.

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #5 : 10.Apr.2019, 01:35:49 p.m. »
Ce pot sa-ti spun este ca tata alege traseul prin Austria - Ungaria, fiind mai rapid si mai usor de condus chiar daca distanta e mai mare.
         Imi poti da, in linii mari, o schita de traseu prin Ungaria si Austria? Stiu ca se circula ok, am facut Praga si Koln cu masina.Merg cu masina din alte motive, nu economice.                                                                                                                                                                                                   

Offline ...

« Răspuns #6 : 10.Apr.2019, 01:37:00 p.m. »
Emigranti? :D :baston:

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #7 : 10.Apr.2019, 01:47:34 p.m. »
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #8 : 10.Apr.2019, 05:57:54 p.m. »
Cati sa cari cu s-cross-ul...daca aveam o duzina de autocare, bucuros caram niste ..emigranti'', sa se bucure si aia de niste Veorici!  =))