Salutare, imi cer scuze ca n-am mai zis nimic, dar am avut o vineri super grea si nu am avut de internet.
In cele din urma am stabilit cu sotia si cu cumnata un traseu...usurel, dar nici chiar
Deci, primul popas a fost la "Cheile rasnoavei", care este foarte ok (chiar daca mergi pe un drum neasfaltat vre-o 15-20min) -->poze maine, am uitat sa le iau aseara
Superba zona, ai munte la 2 pasi, un rauletz....fff frumos.
Apoi am continuat drumul pana la "Cheile Dambovicioarei", unde este un peisaj super dar, din pacate si aici trebuie mers destul de mult pe un drum cam....offroad dupa parerea mea
Noi in Grumpitza noastra am trecut cam la limita pe ici pe colo, dar ford Ka-ul
a atins cu burta de cateva ori, iar bara fata...auch
Noroc ca n-a fost nimic grav, dar... Au incercat si alte masini, gen VW golf, passat, logan....etc, dar numai logan-ul a reusit sa treaca cu bine (condus de un sofer mai bun, ca, au fost si altele care la fel hhrsssssssshhhh cu burta
)
Recomand daca aveti masina cel putin la fel de inalta ca un logan....privelistea e superba.
Din cate am inteles, pe acel drum se ajunge la Brusturet, dar nu pot confirma ca nu stiu mai deloc zona
PS: mai multe detalii plus poze curand
Salut Marius, sunt atat de vagi/cuprinzatoare cerintele tale incat crad ca d-aia nu ti-a raspuns nimeni pana acum
prin simpla cautare pe acest topic + ceva "jurnale de bord" sau 4x4 -o sa gasesti f. multe variante, bafta.
Stiu ca nu prea am detaliat bine ceea ce cautam, dar citind multe din topicurile de pe forum legate de "plimbari prin tara" mi-am dat seama ca nu stiu mai deloc tara si....ca nu-mi fac nici o idee de acele trasee prezentate
Poate punem de-o iesire asa ... ad-hoc.
Cheers !!
Ramane pe altadata, poate poate reusim sa ne sincronizam mai bine
Post Merge: 21.Iul.2009, 09:44:16 a.m.
Din pacate tot am uitat sa iau restul de poze, dar, macar sa pun cateva din Cheile Dambovicioarei.