Autor Subiect: Cumparare Swift. Swift vs Ignis  (Citit de 4756 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Cumparare Swift. Swift vs Ignis
« Răspuns #10 : 12.Mar.2018, 12:21:52 a.m. »
eu consider ca Baleno nu e chiar atat de superior lui Swift. O fi mai maricel, dar mai premium ca Swift - no way.
    Eu nu am rulat cu niciuna, din pacate, dar le-am studiat atent la expo asta-toamna. In Baleno m-am urcat dupa Swift, iar senzatia pe care am avut-o cand am urcat in ea si am inchis usa(care are un sistem ca la Seat si WV cu inchidere in trepte), este ca esti la alt nivel ! Plus far led, drl...   
   De altfel si pretul e relevant :
   Swift spirit AT  = 15355 - varianta cea mai scumpa
   Baleno GLX AT = 17900 - cel mai scump.
   Vezi aici !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline fulger

« Răspuns #11 : 19.Mar.2018, 02:50:56 p.m. »
Salut,

Eu am un Swift 1.2 Passion (din august 2017) si sunt foarte multumit de el, poti sa urci cu el bordurile, oricum la rotile din fata are niste lamele din plastic care te avertizeza cand te apropii de limita.

Inainte sa o cumpar am facut test-drive si cu Ignis, Swift-ul este mai bine antifonat si mi-a mai placut pozitia de la volan, este mai joasa.
Iti recomand sa faci test-drive cu amandoua si atunci o sa iti dai seamna care iti place.
  • Swift

Offline Don Napoleon

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 448
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Swift Sport 2007 aka Red FURY
    • Bucuresti
« Răspuns #12 : 19.Mar.2018, 08:00:56 p.m. »
Servus,

Am avut ocazia sa conduc ambele mașinii, Swift-ul și Ignis-ul.
Swift-ul l-am condus în oraș, senzația lăsat a fost că este o mașină de oraș matura, care nu te ia prin surprindere de la capacitatea motorului 1.2 până la finisaje. Din ce am observat era foarte bine dotată iar spațiu am considerat o evoluție.

Ignis-ul a fost condus pe drum asfaltat și o porțiune de drum de tara. Acesta fiind echipat cu 4x4, ce se activează doar când este necesar. Aceași motorizare, un interior mai spartan dar o ținută la drum echilibrata. Spatiu este mai mic.

Swift-ul este construit pe aceași platforma modulara de la Baleno. Personal nu recomand Baleno deși este o mașină mai mare, consider că Swift-ul este foarte echilibrata. Alături de asta, finisajele făcute în India se compara cu cele de pe Fiat Tipo produs in Turcia.

Swift-ul și Ignis-ul, ambele sunt mașini de oraș, daca locuiești într-o zonă mai spartană a orașului ai putea achiziționa un Ignis 4*4.  Daca ai nevoie de spatiu, upgrade la Swift .

O seara buna.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #13 : 19.Mar.2018, 08:21:02 p.m. »
Don-ule, cand ai vorbit despre spațiu te-ai referit la cel interior?
Adică la spațiul ocupantilor sau la cel de depozitare? Pentru ca, privind din exterior nu-mi pare mai mare Swift-ul decat Ignis-ul.

Dupa consultarea specificatiilor, rectific: e mai mare cu 14 cm.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Don Napoleon

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 448
  • Suzuki Swift Sport 2007 aka Red FURY
    • Bucuresti
« Răspuns #14 : 19.Mar.2018, 10:37:02 p.m. »
Servus gabineg.

Mă scuzi că am fost evaziv, nu a fost intenționat. Ținând cont că ambele sunt mașini de oraș, mă refer la spatiu interior. Din ce am văzut Swif-ul la portbagaj are spatiu mai mare decât Ignis-ul.

Și ai dreptate, Swift-ul este mai mare la dimensiunile exterioare, deoarece este făcut pe platforma de Baleno.

The following users thanked this post: gabineg