Autor Subiect: Frana de mana  (Citit de 5537 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steph

Re: Frana de mana
« Răspuns #50 : 08.Dec.2018, 02:57:23 a.m. »
Frana de mana se blocheaza doar daca apa ajunge in locuri in care nu are ce sa caute. Si ingheata acolo. Si asta inseamna ca undeva e un defect. Cel mai des e vorba de teaca cablului.

Nu e nici vina franei de mana, nici a apei, nici a frigului.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline Blitzu

« Răspuns #51 : 08.Dec.2018, 03:25:08 a.m. »
De aia,eu am si am avut in fiecare masina un termoplonjon,un castron si o sticla cu apa..  continuarea o știți cred.
Atâta caz pentru frână de mana,o tragem sau nu o tragem. Avem aprobare?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline enicky

« Răspuns #52 : 08.Dec.2018, 03:50:23 p.m. »
Atâta caz pentru frână de mana,o tragem sau nu o tragem. Avem aprobare?
  Asta cam asa e ! Bine ca nu citesc si doamnele aceste  topicuri.
  Apropo de apa, ea ajunge oricum unde nu trebuie, dar la roti ...e cam normal sa ajunga !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #53 : 08.Dec.2018, 07:03:27 p.m. »
Ne cam îndepărtăm de subiect.  B-)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Blitzu

« Răspuns #54 : 08.Dec.2018, 08:19:58 p.m. »
I rest my case

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline steph

« Răspuns #55 : 09.Dec.2018, 01:59:02 a.m. »
Pot sa pun pariu ca daca aruncam apa pe roti, etrieri, discuri etc la -20 de grade mai mult de un poc cand pleci de pe loc si se rupe pelicula de gheata nu nu obtinem. Problemele apar cand sunt fisuri sau garnituri care isi pierd etansieitatea pe traseului cablului de la frana de mana.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline enicky

« Răspuns #56 : 09.Dec.2018, 06:59:32 p.m. »
....Problemele apar cand sunt fisuri sau garnituri care isi pierd etansieitatea pe traseului cablului de la frana de mana.
  Da corect, si nu stim cand aceste probleme apar(fiind sub masina), deci mai bine evitam.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip