Autor Subiect: Schimbare soft SX4 S-Cross  (Citit de 3603 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline indiferent

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Gen: Femeie
    • Constanta
Schimbare soft SX4 S-Cross
« : 04.Nov.2017, 09:19:52 p.m. »
Buna,

Mi-am luat recent un SX4 S-Cross si nu ma prea impac cu sistemul lui de navigare.

As prefera sa imi conectez telefonul la el daca se poate sa vad google maps sau waze in loc de ce imi arata el. Nu imi prea place nici modul lui de a face apeluri si as vrea in principiu sa pot folosi telefonul in loc de navigatorul lui.

Momentan are un sistem garmin daca il inteleg eu bine. Am cautat pe internet si din cate inteleg ar fi un sistem suzuki slda care mi-ar permite ce imi doresc eu (ceva cu android auto?).

Nu stiu cat de oficiala e treaba si cum ar trebui sa procedez ca sa imi instalez ceva pe masina in asa fel incat sa nu risc sa impactez intr-un mod negativ masina.

Citisem pe forum ca mai multe persoane in general sunt contactati de catre dealerul lor ca sa faca update la software. Eu am luat masina second hand de la un dealer din Germania, as putea totusi sa ma inscriu si eu la un program sa primesc updateuri? Ar trebui sa sun un representant Suzuki din Constanta?

As aprecia orice informatie. Va multumesc frumos.
  • SX4 S-cross

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Gen: Bărbat
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
Re: Schimbare soft SX4 S-Cross
« Răspuns #1 : 04.Nov.2017, 10:04:57 p.m. »
Sunt destul de multe pagini de citit aici http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7525.0 (insa primele 3 te vor ajuta foarte mult).
Pe scurt trebuie sa iti faci update la v1850.2 apoi totul functioneaza AA, Waze etc.

Link-ul de descarcare a versiuni respective il gasesti aici iar metoda de update pe... youtube.com/watch?v=dsVYNG8vgds
  • SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 04.Nov.2017, 10:13:31 p.m. »
Bine-ai venit pe forumul SCR!
Cata vreme masina este in garantie va trebui să faci reviziile la service-urile de reprezentanta. Tot acolo poti face si update-ul de soft daca nu vrei sau nu poti sa-l faci tu însuți. Avem o arie despre dealeri si service-uri. N-ar strica s-arunci un ochi pe-acolo inainte de a contacta pe vreunul dintre ei.  ;)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: indiferent

Offline indiferent

• Newbie
  • *
    • Constanta
« Răspuns #3 : 05.Nov.2017, 08:36:21 a.m. »
Sunt destul de multe pagini de citit aici http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7525.0 (insa primele 3 te vor ajuta foarte mult).
Pe scurt trebuie sa iti faci update la v1850.2 apoi totul functioneaza AA, Waze etc.

Link-ul de descarcare a versiuni respective il gasesti aici iar metoda de update pe... youtube.com/watch?v=dsVYNG8vgds

Salut, m-am uitat peste videoul ala si am cautat si altele si pare ca am alt sistem.

M-am uitat pe pagina la suzuki s-cross si la optiuni observ ca au SLDA sau fara SLDA. (am anexat pozele)
Cred ca pentru ce vreau eu trebuia sa am SLDA. Dar nu stiu exact ce am pentru ca nu arata nici macar ca si "no SLDA". Pare ceva schimbat manual cu un gps garmin...

Cred ca ar trebui schimbat sistemul cu un slda dar nu stiu daca se mai poate acuma.
  • SX4 S-cross

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #4 : 05.Nov.2017, 08:48:31 a.m. »
În poze e navigația de pe varianta anterioara faceliftului.  În ce luna și an e fabricată mașina?

Offline indiferent

• Newbie
  • *
    • Constanta
« Răspuns #5 : 05.Nov.2017, 03:53:12 p.m. »
În poze e navigația de pe varianta anterioara faceliftului.  În ce luna și an e fabricată mașina?

Din pacate nu stiu unde gasesc aceasta informatie, am verificat VIN-ul masinii dar din pacate la an am 0, ceea ce e invalid aparent.
In actele de export ale masinii apare Martie 2015 ca si prima inmatriculare a masinii, si la "Datum zu K" apare Septembrie 2013.

la Datum zu K tradus apare
"cheie Field (6): data K Este data eliberării omologării de tip CE sau ABE (dacă este corespunzător Addendum) reprezintă după cum urmează :. ZZ.LL.AAAA (de exemplu, 04.10.2005). Dacă nu, o linie este (-) a intrat."

Nu pare ca asta e. As spune ca probabil pe undeva prin 2015 e anul fabricatiei.
  • SX4 S-cross

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #6 : 05.Nov.2017, 04:34:24 p.m. »
Pune o poza cu botul mașinii și ne lămurim, dar mai mult ca sigur ai varianta antefacelift. Dacă vrei android auto trebuie să-ți cumperi o unitate multimedia nouă,  vezi în secțiunea Jurnal de bord unde sunt câțiva colegi care și-au instalat.

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #7 : 05.Nov.2017, 04:36:58 p.m. »
În martie 2015 nu apăruse facelift-ul, deci e clar. No SLDA.
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline indiferent

• Newbie
  • *
    • Constanta
« Răspuns #8 : 05.Nov.2017, 05:05:33 p.m. »
Am anexat poza. O sa caut sa vad ce gasesc in jurnal de bord.

Exista vreun risc daca modific neautorizat sistemul?
  • SX4 S-cross

Offline olt

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #9 : 16.Ian.2019, 10:21:03 p.m. »
Vă salut și-l rog pe musicall să-mi dea link-urile pt resoftare (cele de mai sus nu se mai pot accesa) la un SX4 S-cross din iunie 2017 pt.a conecta un Samsung J5 ,mulțumesc.