Autor Subiect: Cum desfac bara fata  (Citit de 1077 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline migabi

Cum desfac bara fata
« : 01.Mai.2018, 05:46:49 p.m. »
Am luat un caine acum ceva timp si mi-a stricat grilajul de jos din fata radiatorului. Erau niste poze pe forum de la un coleg care a desfacut bara fata dar nu mai ies la cautare, poate s-au pierdut la ultimul "upgrade". A mai desfacut cineva bara fata?

Multumesc!
SX4 SE m16a awd 2011

Offline Laurentiu

Re: Cum desfac bara fata
« Răspuns #1 : 01.Mai.2018, 07:42:37 p.m. »
Am luat un caine acum ceva timp si mi-a stricat grilajul de jos din fata radiatorului. ... A mai desfacut cineva bara fata?
Trebuie sa scoti toata masca fata. Deschizi capota si cu o cheie de 10 desfaci suruburile de pe traversa cu ''inchidere capota''. Apoi trebuie sa scoti ''dopurile'' din fatza de la contraaripile fatza si apoi mai ai de desfacut niste suruburi de pe traversa fatza cea mai de jos.
« Ultima Modificare: 01.Mai.2018, 07:56:18 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline migabi

« Răspuns #2 : 01.Mai.2018, 07:48:42 p.m. »
Merci! Sa vad cand imi fac curaj. Clemele de la imbinarea cu aripile se desfac usor?
SX4 SE m16a awd 2011

Offline Laurentiu

« Răspuns #3 : 01.Mai.2018, 07:56:03 p.m. »
Clemele de la imbinarea cu aripile se desfac usor?
Nu prea. Iti trebuie o ''cheie'' in forma de ''U'' cu care sa apuci si sa tragi in afara capul dopului.

P.S. Trebuie sa demontezi si farurile.

Poti folosi poza de aici: http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=8165.msg247898#msg247898
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline migabi

« Răspuns #4 : 07.Iul.2018, 04:59:06 p.m. »
Operatia a reusit, am curatat radiatorul si am pus o plasa pese grijal. Ca observatia exista 2 suruburi la imbinarea dintre aripa si bara care trebuiesc desfacute (cred ca nr 14 din poza lui Laurentiu), aflate la ora 11 pe roata (partea soferului) si ora 1, respectiv pasager.
SX4 SE m16a awd 2011