Autor Subiect: Huse chei din silicon  (Citit de 8762 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Ruhestand

Re: Huse chei din silicon
« Răspuns #40 : 13.Apr.2018, 06:18:02 p.m. »
mi-a ajuns husa de silicon pentru cheie...acum mai trebuie sa vina si cheia  :fluier:
  • Suzuki Vitara S

Offline jupanul1

« Răspuns #41 : 13.Apr.2018, 06:23:58 p.m. »
Noh... felicitări.

Mi-aduc aminte, când eram și eu la liceu, mai întâi mi-am luat mouse. Și apoi, 3 ani mai târziu (deh, eram #săraki), și calculator.  >:D<
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline Ruhestand

« Răspuns #42 : 24.Apr.2018, 11:26:02 a.m. »
ei hai ca n-a durat 3 ani  :D ...dupa 12 zile o sa am si cheia
  • Suzuki Vitara S

Offline enicky

« Răspuns #43 : 24.Apr.2018, 02:07:00 p.m. »
  Bine ca ti-ai luat macar husa(daca n-ai cheie). Mai iei si husa de masina si gata. :-)) (glumeam)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Ruhestand

« Răspuns #44 : 04.Mai.2018, 12:22:25 a.m. »
e dementiala husa. se pliaza perfect pe cheie.
e adevarat ca avand keyless nu am de ce sa folosesc cheia...dar in decurs de 1 saptamana am "remarcat" ca am tendinta sa pun si cheile de la casa in acelasi buzunar...deci probabil cheia de la masina n-ar avea viata lunga pana la prima julitura :)
  • Suzuki Vitara S

Offline delta_hd

« Răspuns #45 : 30.Iul.2019, 11:18:31 p.m. »
bag si io ca musca...
am luat de pe aliexpress neagra cu dungi albe (erau si alte culori), 94centi, tansportul gratis, o luna asteptare, calitate impecabila de 2 ani, amortizare din prima zi.
  • Vitara S
Vitara II 1.4 LY 2018 benzina Boosterjet + GPL Prins de la Alternative fuel systems (vandut deja din fabrica de Suzuki Belgia), merge impecabil, recomand. Consum 8-9% pe bord, mers in general peste 140/h.

The following users thanked this post: Myhay