Autor Subiect: S Cross Faruri LED- Vizibilitate de noapte  (Citit de 2287 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mariusFM

Re: S Cross Faruri LED- Vizibilitate de noapte
« Răspuns #10 : 23.Mar.2022, 06:09:07 p.m. »
Salutare!
 Nou posesor de S-CROSS HYBRID 48V PASSION 1.4
6AT ALLGRIP cu aprox 400km facuti. Aseara am utilizat pt prima data farurile si pot spune ca sunt super. Comparate cu cele de la fostul SX4 din 2011 cu halogen e diferenta f. mare, atat ca amprenta cat si vizibilitate/ putere. Nu comuta automat faza scurta cu lunga indiferent de echipare.

Pt cei interesati las 2 clipuri de aseara pe Splaiul Unirii:

• S-Cross 1.4 Hybrid AllGrip, Passion, 6AT, Energetic RED (2022), ex. (2011) Sx4 1.6, 4x4, Alcantara, 5MT

The following users thanked this post: scross

Offline enicky

« Răspuns #11 : 23.Mar.2022, 06:54:07 p.m. »
Salutare!
6AT ALLGRIP cu aprox 400km facuti.
  Sa-l stapanesti sanatos ! :good:
 Din cate observ, dupa ce am vizionat ambele clip-uri si cel pus de mine(min.12,50) este o oarecare diferenta intre lupe si modelul nou, adica ma refer la pata neagra din fata masinii. Dar am mai vazut asta si la alte marci.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline mariusFM

« Răspuns #12 : 23.Mar.2022, 07:57:56 p.m. »
Multam fain!
Zona neluminata am vazut-o abia pe filmare, azi. Aseara nu m-a deranjat si nici nu mi-a atras atentia. Cu siguranta e ascunsa de capota, dar cred ca e vizibila si din cauza filmarii. La mine, unghiul este mai in jos si prinde capota si o zona din bord. Camera e amplasata sub oglinda.
  • S-Cross 1.4 Hybrid AllGrip, Passion, 6AT, Energetic RED (2022), ex. (2011) Sx4 1.6, 4x4, Alcantara, 5MT

Offline enicky

« Răspuns #13 : 23.Mar.2022, 09:19:23 p.m. »
Multam fain!  Camera e amplasata sub oglinda.
  Tot asa am montat-o si eu, ca nici nu prea am gasit alta solutie.
Teoretic n-are cu ce sa deranjeze, dar la mine daca nu exista, am vazut imediat diferenta. Daca n-ai vazut-o cu ochiul liber inseamna ca ai scaunul lasat jos la maxim.
Dar, cum spuneam, nu  cred ca este  o problema. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline mariusFM

« Răspuns #14 : 23.Mar.2022, 09:40:21 p.m. »
Scaunul e destul de ridicat, dar probabil ca botul masiv/ capota precum un pat king size sa mascheze. Acum sunt si eu curios si o sa fiu atent data viitoare... chiar si la proiectoare cum bat. La Sx4, uneori, pe coclauri, simteam nevoia de proiectoare, dar capota era plonjata si percepeam o lipsa de lumina chiar in fata botului. O sa revin cu impresii.

Offline ntire2000

« Răspuns #15 : 23.Mar.2022, 09:53:42 p.m. »
Salutare!
6AT ALLGRIP cu aprox 400km facuti. Aseara am utilizat pt prima data farurile si pot spune ca sunt super. C

Exact asa bate fascicolul la led-urile mele aftermarket made in aliexpress.
Doar ca eu sunt nevoit sa le demontez de câte ori fac ITP-ul.  :-))

PS: e mai simplu pentru RAR sa interzica niste modificari de bun simt care sa creasca siguranta în exploatarea masinii decât sa vina cu niste teste suplimentare (fascicol corect, intensitate luminoasa în limite legale) care sa permita fiecaruia sa aduca îmbunatatiri masinii.
Adica daca ma duc la ITP si se constata ca led-urile montate prin upgrade fac exact ceea ce fac alea "oficiale" nu vad de ce n-ar da un aviz favorabil utilizarii lor.
In SUA se poate, dar aia au soselele mai late.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline mariusFM

« Răspuns #16 : 23.Mar.2022, 11:45:19 p.m. »
Genul asta de far e des intalnit, atat la masini de buget cat si premium. Nu cred ca acest detaliu la amprenta luminoasa e cel important, cat despre after market pot fi multe de zis pro si contra si cat tine de siguranta poate e mai bine sa nu fie lasate la liber. Daca trec toate la ITP cum stim ca mai trec si unele xenoane...
 Inainte, din ce-mi aduc aminte, puteai merge la RAR si deschidei dosar, plateai o taxa, faceau diferite testari si iti omologa acaretul daca corespundea, acum nu mai este la fel?

Offline ntire2000

« Răspuns #17 : 24.Mar.2022, 12:03:09 a.m. »
Am facut recent ITP, omul m-a ajutat în prealabil sa montez becurile originale ca sa fie totul ok.
A recunoscut ca e o ineptie, a vazut cum cum bate fascicolul si a zis ca e foarte ok (chiar a fost impresionat de faptul ca am dat 50 USD pe niste chinezarii pe care le-a considerat a fi de calitate fata de ce petarde a mai vazut la altii).
Dar.... ca sa nu aiba probleme, sa riste sa fie blocata procedura de verificare (aia de la RAR mai fac asta statiilor partenere si vin dupa aia la fata locului ca sa ia "cascavalul") mi-a sugerat sa aducem masina la momentul zero, adica asa cum a facut-o fabrica - fara led-uri.

PS: Dupa verificare mi-a luat 3 minute ca sa le pun la loc si mi s-a urat drum bun.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline mariusFM

« Răspuns #18 : 24.Mar.2022, 01:13:28 a.m. »
Se pare ca mie o sa-mi ia mai mult sa schimb becul la semnalizarea fata decat tie pe faza scurta. Daca am vazut bine cand am frunzarit manualul, o sa trebuiasca sa scot protectia de la pasajul rotii. Si are multi braduti  :)))