Autor Subiect: Mici pocnituri la oprirea motorului.  (Citit de 6719 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline jante.otel

Re: Mici pocnituri la oprirea motorului.
« Răspuns #20 : 26.Iun.2018, 06:00:53 a.m. »
Am vazut topicul asta de ceva vreme da nu mi-am dat seama la ce se refera pana mai acum, cand s-a realizat... declicul.
Si daca inca n-a-nteles careva cum e cu pocmiturile alea mici la.... si ca se aude la masinile Suzuki mai noi sau mai putin noi, apäi si ca e oarecum normal, va spun ca si a mea trozneste molcom la oprire.
Deci sunt in randul lumii
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline ManuP

« Răspuns #21 : 26.Iun.2018, 09:01:01 a.m. »
Si ca sa confirm ca (nu) toate face asa, in ordine istorica ultimele 3 masini conduse de mine : Octavia 2 facelift facea, Focus 3 facelift nu (confirmat cu inca un coleg conducator de Focus), SCross-ul da
  • SX4 S-Cross Passion 1.0 5MT AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #22 : 26.Iun.2018, 09:59:49 a.m. »
Simteai nevoia sa mai aduni un mesaj?
   Nu dragule, alta era semnificatia mesajului(in niciun caz de a aduna postari!) : am presupus ca dupa douaj'de mesaje de "asa face toate", colega noastra a priceput. Si chiar a priceput si a raspuns deja de doua ori. Dar mai nou discutia s-a extins si la alte modele.
    Mi se pare a fi o rautate sa-mi spui ca scriu de dragul de a aduna mesaje, cu toate ca nu vad sensul/scopul de aduna postari !!!! :dknw: Daca tu il vezi.....ok !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Xploaders

« Răspuns #23 : 26.Iun.2018, 10:54:46 a.m. »
Ca sa mai adaug si eu un mesaj eu denumesc acest fenomen, mai bine zis sunetul care il produce: "efectul de popcorn"!  :D

Cum era reclama aia cu: dimineata paella, la pranz paella ... Asa si Suza asta mica: dimineata popcorn, la pranz popcorn, seara popcorn ... Popcorn la fiecare oprire  :happy:
  • Suzuki Vitara 1.6 Allgrip Passion Rugged

Offline wolfin

« Răspuns #24 : 26.Iun.2018, 11:54:03 a.m. »
eu zic ca ajunge..... :-t
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, enicky