0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
(...) Viteza medie nu se reseteaza odata cu consumul?
De la Vidra se putea cobori pe drumul vechi spre Brezoi. Drumul e neasfaltat, cam de offroad, dar sunt ceva peisaje de vazut.
La baraj am făcut o ”ședință” și am decis să mergem pe drumul asfaltat spre Voineasa - era deja ora 16:30 și unii aveau de ajuns înapoi la București. Rămâne pentru când se va face tura aceea cu Strategica - ne vom distra pe cât mai multe drumuri inedite din zonă!
Citat din: Sefer Jesirah din 08.Iun.2020, 01:27:41 p.m.(...) Viteza medie nu se reseteaza odata cu consumul? Într-adevăr, fiecare valoare ce poate fi resetată trebuie luată separat pentru revenit la zero.Eu m-am obișnuit ca după fiecare alimentare să resetez consumul mediu, viteza medie și timpul de la precedenta resetare (sau de la 100h trecute). De aceea pot ști cifrele exact.Există în meniu și opțiunea de resetare automată după fiecare alimentare, dar eu vreau să îmi notez cifrele pentru SpritMonitor și le resetez manual după aceea.Citat din: f.cristi din 09.Iun.2020, 12:28:56 a.m.De la Vidra se putea cobori pe drumul vechi spre Brezoi. Drumul e neasfaltat, cam de offroad, dar sunt ceva peisaje de vazut.Bun asa, am resetat doar kilometraj si consum, de acolo imi dadea cu virgula la viteza medie! La baraj am făcut o ”ședință” și am decis să mergem pe drumul asfaltat spre Voineasa - era deja ora 16:30 și unii aveau de ajuns înapoi la București. Rămâne pentru când se va face tura aceea cu Strategica - ne vom distra pe cât mai multe drumuri inedite din zonă!
De la Vidra se putea cobori pe drumul vechi spre Brezoi. Drumul e neasfaltat, cam de offroad, dar sunt ceva peisaje de vazut.Bun asa, am resetat doar kilometraj si consum, de acolo imi dadea cu virgula la viteza medie!