Autor Subiect: Noua achizitie  (Citit de 1814 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cobra20

Noua achizitie
« : 29.Iul.2009, 04:44:00 p.m. »
Nu e nu stiu ce dar deja m-am saturat de covorasele de cauciuc care am avut in masina si am zis sa iau altele, cum am interiorul in culaorea rosie cu negru (husele de pe scaune, despre care pot sa zic ca is super multumit, am spalat-o si nu sa intamplat nimic, e ca noua) am asortat si covorasele: negru cu marginile in culoarea rosie, oricum pun si 2 poze:

Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
Re: Noua achizitie
« Răspuns #1 : 29.Iul.2009, 04:53:49 p.m. »
ce huse sunt?? cum stau pe scaune? se trag sau stau intinse bine?

un pret poti sa ne zici?
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline cobra20

« Răspuns #2 : 29.Iul.2009, 05:12:30 p.m. »
Husele o am din februarie, dar nu este pentru Suzuki Ignis. Husele sunt fabricate in Romania nu mai stiu de ce firma dar se gaseste in magazine auto sau peste tot in magazine mai mari gen Kaufland, oricum evitati cele made in china sau in turcia. Pretul a fost undeva la 160 Lei, la mine se aseaza destul de bine, dar trebuie putin lucrat la montaj, de tras putin dar in rest stau intinse

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline Batranul

« Răspuns #3 : 31.Iul.2009, 09:23:21 a.m. »
Umila mea parere e ca desi poate vara merge cu pasla, in anotimprile umede :D trebuie neaparat cauciuc; risti sa-ti tii umezeala in masina si sa se infiltreze prin mocheta. Chiar daca nu o sa atace tabla de dedesubt, daca apuca sa se mentina umezeala o sa pastreze diverse mirosuri. Am folosit si eu din pasla, dar am ramas pe aspectul practic al celor din cauciuc (care da, sunt neinteresante) decat pe cel estetic al celor din pasla.
Oricum, drumurile noastre nu ne prea permit altceva, de multe ori fiind nevoit sa opresti prin cine stie ce gropi pline de noroi si balti. Si cand intri in masina, abia atunci e bucurie.

Ce m-a suparat pe mine e ca nu am gasit covorase de ignis gri, ci doar negre.
In ceea ce priveste husele, o sa-mi pun si eu, la anul cred, niste huse negru cu gri (sa se potriveasca nitel cu interiorul, da sa-l mai deschida nitel la culoare) caci prea se incinge vara.

fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline cobra20

« Răspuns #4 : 31.Iul.2009, 11:38:40 a.m. »
ai dreptate, iarna o sa pun din cauciuc dar vara nu ca tot aluneca, husele am pus de culoarea rosie din cauza ca am bordul iluminat cu rosu, deci vreau sa mentin armonia, anul trecut am avut huse negru cu albastru dar nu mi-a placut nici estetic si nici calitativ, era prea monoton si dupa prima spalare arata mai rau decat inainte, despre husele astea pe care am amu is foarte multumit si recomand, din pacate nu stiu numele