Autor Subiect: Nivele de echipare Vitara 2015 in oferta Suzuki Romania  (Citit de 6118 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Tanase Sabin

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
    • Bistrița
Re: Nivele de echipare Vitara 2015 in oferta Suzuki Romania
« Răspuns #10 : 22.Mar.2018, 09:12:17 p.m. »
"suzuki vitara 16 gl+ srnd 5dr 2wd m/t eass  ce înseamnă literele acestea că nu găsesc pe net și asta scrie in contractul de achiziție .Mulțumesc
  • Suzuki Vitara

Offline enicky

« Răspuns #11 : 23.Mar.2018, 11:14:26 a.m. »
  Suzuki Vitara 1600cmc, passion, 5usi, tractiune fata, cutie manuala. Cam atat am inteles eu...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

« Răspuns #12 : 23.Mar.2018, 11:28:42 a.m. »
engine auto stop-start (EASS)
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Tanase Sabin

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
    • Bistrița
« Răspuns #13 : 23.Mar.2018, 04:59:56 p.m. »
Mulțumesc pentru răspunsul dvs atât de prompt
  • Suzuki Vitara

Offline Ruhestand

« Răspuns #14 : 23.Mar.2018, 05:25:58 p.m. »
conteaza mai putin abrevierile astea...tu nu stii pe ce ai pus semnatura? ar trebui sa te intereseze ce-ai cerut...nu cred ca te pacaleste dealerul si-ti livreaza altceva  :)
  • Suzuki Vitara S

Offline enicky

« Răspuns #15 : 23.Mar.2018, 06:58:33 p.m. »
...tu nu stii pe ce ai pus semnatura? ar trebui sa te intereseze ce-ai cerut...
    Ca s-o iau in ordine :
- abrevierile respective conteaza, pentru ca ele reprezinta caracteristicile principale ale modelului comandat.
- pe client il intereseaza ce a cerut, dar explicatia trebuia ceruta imediat dealer-ului(din rusine/omisiune n-a cerut-o), care ar fi inteles astfel ca toate documentele in Ro se emit in limba romana, prin urmare, conform legilor in vigoare este interzis folosirea in documente oficiale a unor termeni si prescurtari in alte limbi, atat timp cat acesti termeni se regasesc si in limba romana.
-de asemena in contractul respectiv se foloseste termenul GL+, utilizat in alte state de Suzuki pentru echiparea Passion din Ro, ceea ce iarasi este gresit. In C. de v-c ar fi trebuit utilizat termenul de prezentare folosit de Suzuki in Ro, adica Passion.
ANPC ar putea rezolva rapid aceasta problema simpla.
« Ultima Modificare: 23.Mar.2018, 07:32:31 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Ruhestand

« Răspuns #16 : 23.Mar.2018, 09:02:22 p.m. »
eu stiu ce reprezinta abrevierile...ideea e ca daca ai cerut somon, nu cred c-o sa-ti dea mici sau alte nebunii...conteaza mai putin ce scrie pe contract...masina va fi aceeasi  :) ...cel putin in teorie  :fluier:

evident ca era de bun simt sa corespunda descrierea cu oferta publica din Romania...dar pentru asta exista organele abilitate  :baston: asa cum ai precizat si tu

BTW...fiind din Bistrita, poate a luat-o din Ucraina  :-j
  • Suzuki Vitara S