Autor Subiect: Spray antiderapant anvelope  (Citit de 1755 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ulise

Spray antiderapant anvelope
« : 27.Nov.2018, 09:36:09 p.m. »
Servus!
A folosit cineva acest spray? Pareri, in caz afirmativ, rogu-va?

Pe intructiuni scrie:

”Cum se utilizeaza? Produsul creste aderenta rotilor datorita unei rasini speciale. Continutul se pulverizeaza dupa ce suprafata anvelopei a fost curatata in prealabil. Se asteapta in jur de 10 minute. Suprafata de rulare a pneului este astfel acoperita cu o rasina care se lipeste de cauciuc, rasina ce creste aderenta. Eficacitatea spray-ului creste pe parcurs ce temperatura de afara scade tot mai mult.”

Caucioacele, cand vrei sa folosesti acest spray, cu siguranta sunt ude, pline de zapada. Cum cureti atunci, pe moment, avand si temperaturi scazute?

• Dacia Duster- motor K4M cu GPL
Viata este prea scurta pentru a alerga prin ea.

Offline kellogs

Re: Spray antiderapant anvelope
« Răspuns #1 : 27.Nov.2018, 11:24:52 p.m. »
cu aer comprimat, cu apa incalzita de la vreun fierbator pe 12 V... nu cred sa faca vreo branza totusi. Daca stii ca vei avea nevoie mai bine scoti lanturile si le montezi acolo, pe loc.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline ulise

« Răspuns #2 : 28.Nov.2018, 09:34:35 a.m. »
cu aer comprimat, cu apa incalzita de la vreun fierbator pe 12 V... nu cred sa faca vreo branza totusi. Daca stii ca vei avea nevoie mai bine scoti lanturile si le montezi acolo, pe loc.

Nu pot folosi lanturi. Am distanta mica pana la coltul barei.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #3 : 28.Nov.2018, 07:17:09 p.m. »
Mda, poate ca creste aderenta pe polei in conditii de laborator dar pe strada...cum cureti anvelopa?  Daca nu poti cu lanturi, au fost inventati "ciorapi" pentru cauciucuri, cu rezultate...pro si contra. Vezi internetul.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline ulise

« Răspuns #4 : 29.Nov.2018, 11:08:25 a.m. »
Mda, poate ca creste aderenta pe polei in conditii de laborator dar pe strada...cum cureti anvelopa?  Daca nu poti cu lanturi, au fost inventati "ciorapi" pentru cauciucuri, cu rezultate...pro si contra. Vezi internetul.

:)   Asta intrebam si eu Cum cureti anvelopa. Mi-ai dat raspunsul corect. In laborator.   :happy:

Offline ariciul

« Răspuns #5 : 29.Nov.2018, 12:36:45 p.m. »
Poti sa te duci la o spalatorie, le spui sa-ti spele si cauciucurile bine si asta e!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline ulise

« Răspuns #6 : 29.Nov.2018, 12:54:14 p.m. »
Poti sa te duci la o spalatorie, le spui sa-ti spele si cauciucurile bine si asta e!

Si dau cu spray apoi un selfie.      :prty:

Offline toma

« Răspuns #7 : 29.Nov.2018, 01:03:46 p.m. »
Presupun poti folosi o matura/perie sa dai jos zapada lipita pe anvelopa urmat de o carpa pentru a curata cat mai bine si apoi sa dai cu spray sau, pur si simplu, dai pe ele asa cum sunt (pe curat si uscat e scenariul ideal):

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: ulise