Autor Subiect: Vitara Cool echipare extra  (Citit de 402 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bodobotond

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • Tg Mures
Vitara Cool echipare extra
« : 10.Iun.2024, 01:10:10 p.m. »
Salutare

Nu de mult am cumpărat un Vitara varianta Cool, pentru ca nu era in stoc variant Passion. Am dori sa punem pe ea câteva echipări care sunt găsite la variantele mai echipate, cum ar fi senzori de parcare, camera marșarier și infotainment cu android auto.

Întrebarea mea este dacă cineva a mai făcut asa ceva, și ce modele de infotainment bune/compatibile cu  Vitara se găsesc.  Am înțeles ca nu se poate pune pe variant Cool infotainmentul original Suzuki întrucât softul din bord nu e compatibil.

Eventual sa-mi spuneți , dacă știți,  dacă sistemul de asistenta parcare (camera marșarier + senzori de parcare + infotainment cu ecran) va afișa liniile de ghidare, sau dacă exista asa ceva aftermarket care știe  asta.

Mulțumesc de ajutor.
Sper ca am explicat destul de clar ce doresc  :)
  • Szuzuki Vitara (Cool)

Offline enicky

Re: Vitara Cool echipare extra
« Răspuns #1 : 12.Iun.2024, 01:59:23 p.m. »
Salut si s-o stapeasti sanatos! Da, se pot pune tot ce ai enumerat, senzori cu ecran mic pe oglinda, camera si unitate media, iar camera se va vedea pe unitate cu ghidajele respective. Vezi la mine in jurnal. Eu am schimbat a IIa unitate, mult mai buna ca prima . Cand am luat unitatea dadeau si camera cadou.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

Re: Vitara Cool echipare extra
« Răspuns #2 : 14.Iun.2024, 11:07:33 a.m. »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip