Autor Subiect: Doresc sa patinez si nu am unde.....  (Citit de 3611 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline macmat

Re: Doresc sa patinez si nu am unde.....
« Răspuns #10 : 30.Dec.2010, 09:23:08 p.m. »
 :pardon:

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14694
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #11 : 18.Mar.2011, 03:29:51 p.m. »
Iar mie rusine, ca stau cu patinele in boxa in loc sa dau o fuga la unul din cele cateva patinoare din zona.
Am comis-o insa luna trecuta, pe o vreme calduta care a facut balti pe suprafata patinoarului ...

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

« Răspuns #12 : 18.Mar.2011, 04:16:11 p.m. »
Am comis-o insa luna trecuta...

Ce-as mai fi comis-o si eu dar ........ nu se mai poate  :dknw:
Vaz ca ai patine de viteza rusesti. Pe lama ce folosesti canturi sau canal (sant) ? Cum te impaci cu ele ? Eu a trebuit sa le pun inaltatoare de piele la ghete ca sa-mi tina bine glezna si tot n-am reusit sa ma adaptez cu ele la hockey.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8040
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #13 : 18.Mar.2011, 04:34:57 p.m. »
Avem patinatori printre noi??Practicanti sau fosti practicanti de :hokei,patinaj viteza/artistic etc?
Go Terios!!!:)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #14 : 18.Mar.2011, 04:35:37 p.m. »
Sunt patinele pe care tata mi le-a cumparat cand aveam 14 ani, deci acum peste 35 ani. Le-am luat de la magazinul Olimpic de pe Lipscani separat lamele (patine de hockey marca Professional - Cehia) si ghete de hockey nr. 30 fabricate la Reghin. Le-au montat la patinoarul Floreasca si de atunci le folosesc cel putin o data pe an.

Deoarece am invatat sa patinez pe artistice , nu m-am descurcat cu ascutirea clasica a patinelor de hockey (la unghi drept - canturi) si a trebuit sa le ascut cu sant. Chiar anul trecut le-am ascutit la Cismigiu, iar mesterul mi-a zis ca metoda inca se practica.
Oricum, sunt la fel de incantat cand sunt pe gheata ca si la inceput, mai ales ca vad mogaldete de 3 ani cu un curaj nebun patinand cu bunici de 70 ani cu alura de Fred Astaire.  

Sunt un amator de patinaj si ma gandesc serios sa-mi iau si o pereche de role pentru vara. Am patinat pe formatul 4 role in car vreo 8 ani, dar in linie inca nu. Problema este sa gasesc o configuratie care sa reziste masei  :-(( si acceleratiei  :-j la care doresc sa le supun
« Ultima Modificare: 18.Mar.2011, 04:40:00 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro

Offline Laurentiu

« Răspuns #15 : 18.Mar.2011, 05:43:08 p.m. »
Avem patinatori printre noi??
Doi sint sigur: unul A FOST iar unul inca mai este  :).

1. Sunt patinele pe care tata mi le-a cumparat ...lamele (patine de hockey marca Professional - Cehia) si ghete de hockey nr. 30 fabricate la Reghin.
2. Deoarece am invatat sa patinez pe artistice , nu m-am descurcat cu ascutirea clasica a patinelor de hockey (la unghi drept - canturi) si a trebuit sa le ascut cu sant.
3. Oricum, sunt la fel de incantat cand sunt pe gheata ca si la inceput, mai ales ca vad mogaldete de 3 ani cu un curaj nebun patinand cu bunici de 70 ani cu alura de Fred Astaire.  
4. ... ma gandesc serios sa-mi iau si o pereche de role pentru vara.
1. Am inteles. La prima vedere mi s-au parut a fi o "pereche" (gheata scurta si patina CCCP) :) . Au acelasi designe.

2. Cu canal nu m-am putut obisnui. Aveam mereu senzatia ca nu pot merge decit in linie dreapta. Canturile iti dau o mult mai mare libertate in miscarile piciorului.

3. Adevarul este ca e o senzatie placuta mai ales daca e si pe fond muzical. :) Frica de sciatica si mai nou inima, ma fac sa stau la mantinela, sa traiesc doar din amintiri si sa ma ingras. :(

4. Ai grija; si cele de iarna si cele de vara se numesc PATINE insa in modul de folosire, exista diferente. ;)
« Ultima Modificare: 18.Mar.2011, 05:46:04 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #16 : 18.Mar.2011, 07:25:58 p.m. »
Iarna asta e pe sfarsite.

Sper ca si la iarna viitoare sa fiu sanatos si sa ma bucur de una sau mai multe sedinte de patinaj.  Altfel, mantinela si ceaiul cald  ma vor ajuta sa petrec o parte din cele doua ore de program de patinaj.
  • SX4 by Giugiaro

Offline Laurentiu

« Răspuns #17 : 18.Mar.2011, 08:25:56 p.m. »
Sper ca si la iarna viitoare sa fiu sanatos si sa ma bucur de una sau mai multe sedinte de patinaj.
Bafta multa si ma bucur pt tine ca poti iesi pe gheata !!!  :good:
  • Suzuki SX4

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #18 : 19.Mar.2011, 09:42:06 a.m. »
Multumesc, Laurentiu. Sa fim cu totii sanatosi !
  • SX4 by Giugiaro

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #19 : 03.Ian.2025, 10:46:04 a.m. »
Să revitalizăm topicul.

Patinoarul din Cișmigiu și programul de funcționare. Poate dau și eu o tură în următoarea perioadă.

• SX4 by Giugiaro