@vali1968:
Aero imi spune doar ca este versiunea 2WD (tractiune pe puntea fata). Dar nu spui nimic de caroserie - sedan sau hatchback. Daca e sedan e clar din JP, daca e hatch poate fi ori din HU, ori din JP - aceasta info ajuta intrucat sunt anumite repere cu coduri diferite pentru JP sau pentru HU.
Daca te intereseaza pentru revizie, vezi ce-ti spune manualul de utilizare - uleiul de motor ar trebui sa fie 5w30 sau 0w20 (gasesti recomandari de marci pentru fiecare in parte), ulei cutie 75w90 GL4 samd.
Daca-mi permiti o recomandare: pentru ca tocmai ai luat masina, eu as face aceasta prima intrare in service la o reprezentanta buna (
aici gasesti opinii despre reprezentante), urmand ca ulterior - pe masura ce te mai docuemntezi despre masina - sa te poti duce la orice service doresti. De ce zic asta? Pe de-o parte pentru ca acolo exista (de obicei) experienta pe modelul tau de masina, pe de alta parte, daca apar chestii neprevazute, ai sanse mai mari sa ti le rezolve pe loc cu piesele ce le au pe stoc.