Autor Subiect: Body lift si/sau suspension lift  (Citit de 7300 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dragos.braila

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
Body lift si/sau suspension lift
« : 01.Oct.2012, 09:25:23 p.m. »
Salve la toata lumea ... sunt si eu un nou posesor de Jimny si am urmatoarea problema ....
folosesc aceasta masinuta (Mickey mouse - dupa cum ii spun prietenii) atat pe sosea cat si off-road moderat (lucrez in domeniul cadastrului si cutreier campurile si coclaurile patriei) si as fi vrut sa-mi pun niste cauciucuri BF 215/75/R15 MT ... problema e ca nu incap pe configuratia actuala a masinii si deci ar trebui sa-i fac ori un body lift ori un suspension lift sau amandoua .... nu prea stiu ... si de asta va cer ajutorul si parerile ....
Si inca o intrebare pentru cunoscatori: de unde as putea achizitionez asa ceva si unde as putea sa montez asa ceva pe langa orasul meu de bastina si anume Braila .... (in principiu daca trebuie ma deplasez oriunde in tara ...) .....
Multam foarte mult si astept sugestiile si parerile voastre.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline shpeedy

Re: Body lift si/sau suspension lift
« Răspuns #1 : 01.Oct.2012, 09:49:29 p.m. »
Sosobum ar fi o persoana care stiu ca te-ar putea ajuta (macar cu achizitia si cu sfaturi de instalare, ca e in partea ailalta a tarii)...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline dragos.braila

• Newbie
  • *
« Răspuns #2 : 02.Oct.2012, 12:18:18 p.m. »
bun si acolo ... plec in concediu si rezolv mai multe ... (asta daca pricep si eu ce am de facut ....)....
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline unde

« Răspuns #3 : 02.Oct.2012, 03:48:07 p.m. »
 Cauta, ca s-a mai discutat subiectul (inclusiv ce inseamna SL si BL). Nu ai precizat ce versiune e a ta: pre 2005 (astea sint mai usor de modificat din cauza barii fata) sau dupa 2005.
 In principiu un suspension lift de 2" (5cm) + mici ajustari pe la aripi ar trebui sa fie de ajuns. Body lift e ceva mult mai radical si presupune mai multe modificari (si mai multa munca). Din practica caroseriile de Suzuki nu se comporta prea bine la body lift, mai ales daca sint trecute de prima tinerete.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline dragos.braila

• Newbie
  • *
« Răspuns #4 : 02.Oct.2012, 08:33:08 p.m. »
Suzuki Jimny 1.3i 2004
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline sorrynblue

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
    • Braila
« Răspuns #5 : 29.Dec.2016, 10:34:26 a.m. »
Salutare, ai facut pana la urma sl/bl? Daca da ce ai ales pana la urma si la ce service?
  • Jimny