Autor Subiect: Inlocuire jante Casco  (Citit de 12386 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
Re: Inlocuire jante Casco
« Răspuns #20 : 17.Mai.2017, 11:44:01 p.m. »
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline jupanul1

« Răspuns #21 : 18.Mai.2017, 08:11:13 a.m. »
Da, eu am așa ceva în polița CASCO. De fapt am și înlocuit deja ambele jante spate cu ocazia ”bucuriei” avute în toamna 2016.

Oricum, trebuie ținut cont că dacă vinovatul nu are poliță RCA sau e necunoscut, atunci obligatoriu vei avea creștere de primă anul următor, chiar dacă valoarea asigurată în principiu va scădea.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline AT

« Răspuns #22 : 18.Mai.2017, 09:38:28 a.m. »
Si eu am optat pentru clauza suplimentara care asigura si rotile (care altfel nu sunt asigurate in politele Casco standard).
De asemenea este recomandat sa optati si pentru urmatoarele clauze suplimentare:
-regres RCA (se scapa de un stres plus in cazul in care firma de asigurare a vinovatului are probleme de acordare a despagubirii);
-vandalism;
-circulatia in afara drumurilor publice (important daca iesiti intr-un usor offroad/pajiste si masina sufera o avarie);
-patrunderea in locuri inundate (daca masina sufera o avarie la trecerea printr-un pasaj inundate, inclusiv daca avaria se datoreaza unui canal neobservat aflat sub apa; nu am verificat, insa presupun ca si daca masina este parcata intr-o zona joasa si datorita unei ploi torentiale zona se inunda si masina sufera o avarie, lipsa acestei clauze poate duce la neacordarea de despagubiri).
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -