Autor Subiect: Volan rigid?  (Citit de 7204 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Volan rigid?
« Răspuns #40 : 08.Sep.2016, 02:43:44 p.m. »
...pun ambele maini pe volan cand trec in viteza pe langa o masina mare sau pe sub un pod. Asa m-a invatat instructorul meu de scoala de soferi ...
Cred ca e o mica inadvertenta in ce ai afirmat. Mai mult ca sigur este ca instructorul te-a invatat sa tii TOT timpul ambele miini pe volan cit timp conduci masina.

P.S. Miinile, corect se tin pe volan la "orele 3 si 9".

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Cosmin09

« Răspuns #41 : 08.Sep.2016, 02:56:06 p.m. »
M-a invatat sa le tin pe volan tot timpul si la "orele" 10 si 14 pt ca asa am aderenta maxima si pt ca volanul permite cuprinderea completa, nu exista spita in zona aceea. Dar cand obosesc iar traficul o permite, pot sa tin doar cu o mana iar in cele 2 situatii descrise de mine mai sus, m-a invatat ca mereu sa tin volanul strans cu ambele maini.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline Laurentiu

« Răspuns #42 : 08.Sep.2016, 03:04:24 p.m. »
M-a invatat sa le tin pe volan tot timpul si la "orele" 10 si 14  ... cand obosesc iar traficul o permite, pot sa tin doar cu o mana ...
Banuiesc ca instructorul era dintr-o generatie mai veche  :) . Intre timp s-a schimbat modificarea  :) si orele sint 3 si 9 (vezi clipul).

Cind obosesti "iar traficul o permite", poti lua ambele miini de pe volan si sa-l tii doar cu genunchiul sting.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline wolfin

« Răspuns #43 : 08.Sep.2016, 04:32:25 p.m. »
eventual pui o blonda sa ti-o tina :->

direcctia la aia ma refer
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14587
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Volan frigid?
« Răspuns #44 : 08.Sep.2016, 04:59:07 p.m. »
Și mâinile pe blonda care tine cârma.  :good:
Concluzia: La viteze mari, lăsăm telefonul, GPS-ul, genunchiul pasagerei din fata și strângem "covrigul" cu putere. :)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline hugbear

« Răspuns #45 : 08.Sep.2016, 05:11:18 p.m. »
Cred ca e o mica inadvertenta in ce ai afirmat. Mai mult ca sigur este ca instructorul te-a invatat sa tii TOT timpul ambele miini pe volan cit timp conduci masina.
Cu mici excepții: când schimbi vitezele, când dai cu spatele...
Mai important decât să ții Ț mâini pe volan e să ții (minim) 2 ochi pe șosea.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon