Suzuki Ignis II 1.5 4x4. De cateva luni ma confrunt cu eroarea ,,P0122 Trottle position switch A/accelerator pedal position switch A - low imput''. Eroarea apare si dispare in mod aleatoriu, o zi da, in alta nu si iar tot asa. Uneori e foarte bine, fara erori si 20 zile. Se manifesta prin zdruncinaturi, intreruperi, dar turometrul ramane pe aceeasi pozitie. Zdruncinaturile sunt de felul cum era pe vremuri cand nu se alimenta Dacia 1300, sau cand era apa in benzina. Am schimbat senzorul TP cu unul de pe un motor care nu are aceasta problema, dar eroarea se manifesta la fel. Am pus Senzor TP nou, dar acelasi lucru. Am schimbat bujiile, dar tot la fel. E singura eroare care apare la motor. A mai intampinat cineva aceasta problema? Ce ar trebui sa mai verific, schimb? Cand am fost la service, intreruperile nu se mai manifestau, era ramasa doar eroarea memorata, au parcurs vreo 10 km, au turat motorul, nu au gasit nimic. Au masurat senzorul si au zis ca e ok. Dupa cateva zile iar a aparut. Intreruperile se manifesta cam 30 min - o ora , dupa care dispar. Alimentez cu benzina standard, rezervorul e mereu plin. Multumesc!