Autor Subiect: Manson schimbator viteze Ignis Sport  (Citit de 1929 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline egroeg

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
    • Iasi
Manson schimbator viteze Ignis Sport
« : 14.Mai.2017, 06:53:56 p.m. »
Buna. Stie cineva de pe forum unde as putea gasi un manson de Ignis Sport sau eventual unul facut din piele care sa se potriveasca la Ignis?
Multumesc!
  • Suzuki Ignis 4wd

Offline enicky

Re: Manson schimbator viteze Ignis Sport
« Răspuns #1 : 14.Mai.2017, 07:20:29 p.m. »
     Ti-am gasit ceva aici.
  Sau ar mai fi varianta ca  dupa cel vechi(cumperi inlocuitor de piele/tapiterii) si croit si cusut unul nou la un tapiter auto sau chiar cizmar care are masina de cusut piele. E asa am facut la opel.
« Ultima Modificare: 14.Mai.2017, 07:35:16 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline egroeg

• Newbie
  • *
    • Iasi
« Răspuns #2 : 14.Mai.2017, 08:46:46 p.m. »
Mersi. Cel original la mine este tip bradut, din cauciuc si vroiam sa ii pun un manson ca cel de pe Ignis Sport. Poate gasesc ceva pe comanda.
  • Suzuki Ignis 4wd

Offline enicky

« Răspuns #3 : 14.Mai.2017, 10:09:53 p.m. »
Sau din astea. Bradut doar de dacie mai sunt. :dknw:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline egroeg

• Newbie
  • *
    • Iasi
« Răspuns #4 : 18.Mai.2017, 08:42:23 p.m. »
Si de Suzuki model 2000 si un pic ;) De asta vreau unul din piele. Intre timp, am gasit in Iasi un atelier de tapiterie auto. Costa 40 de lei. Am dat comanda de vreo doua zile si astept sa vedem ce iese. M-am uitat pe link-ul dat. Multumesc! Am gasit si acolo doua variante interesante. Chiar daca sunt ceva mai scumpe... Pacat ca nu gasesc la dezmembrari   niciun Ignis Sport din acelasi an. Am vazut ca mansonul este din piele (imitatie, nu stiu) si arata bine. Macar pentru model ca sa il pot da la facut... 
  • Suzuki Ignis 4wd

Offline shogunu65

« Răspuns #5 : 07.Iun.2017, 10:35:01 p.m. »
Salut. Am cautat acelasi lucru, ai variante pe aliexpres https://www.aliexpress.com/item/Universal-Car-Gear-Head-Dust-Cover-Vehicle-Leather-Gear-Shift-Knob-Boot/32671198465.html?spm=2114.13010208.99999999.272.1dgLuP

asta daca nu te grabesti si poti astepta 30-40 de zile sa vina coletul. Pretul este oricum mai mic decat ce gasesti in Ro.

Am si eu o intrebare pentru posesorii de ignis.... nuca schimbatorului se desfileteaza sau intra prin presare pe tija?