Autor Subiect: Timp de asteptare New Vitara  (Citit de 90601 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline George Istudor

Re: Timp de asteptare New Vitara
« Răspuns #670 : 16.Sep.2022, 12:53:51 a.m. »
Nu mai eu stau acuma de parcă am cărbuni încinși sub fund sau au fost și alții la vremea lor la fel? Mașina este gata așteaptă să fie încărcată pe trailer sa o aducă... :ceas: :D
  • Suzuki Vitara Passion Mild Hibrid

Offline enicky

« Răspuns #671 : 16.Sep.2022, 01:20:43 a.m. »
  Sigur au mai fost ! Eu recunosc, nu stiu cum e, pt. ca le-am gasit pe stoc, dar imi inchipui ca nu-i tocmai placut.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline George Istudor

« Răspuns #672 : 16.Sep.2022, 07:02:23 a.m. »
Este nasol mai ales ca am rămas și pieton. A trebuit să vând mașina veche mai devreme decât trebuia că să nu cumpăr alt RCA degeaba 😅
  • Suzuki Vitara Passion Mild Hibrid

Online NicNic

« Răspuns #673 : 16.Sep.2022, 08:56:32 a.m. »
  Sigur au mai fost ! Eu recunosc, nu stiu cum e, pt. ca le-am gasit pe stoc, dar imi inchipui ca nu-i tocmai placut.

Daca iti place putin sa fii mazochist, e chiar placut de incitant.

Pana acum am avut vreo 5 masini noi. Dintre ele, la 4 am asteptat cate luni bune ca sa o primesc.

Ce straniu a fost sa merg cu copii la showroom, cand se lansa modelul de masina cumparat de mine, iar masina mea era in parcarea dealerului.
Se uitau copii mei la ea si nu intelegeau de ce nu o luam sa plecam acasa cu ea ...  :-j 
Asta dupa ce eu ii "tensionasem"vreo 3 luni de zile inainte, spunandu-le ce masina noua o sa avem ...  :-))

Dar cand iei masina de-a gata din batatura dealerului, nu mai tii minte nimic special ...

Deci, cum o fi mai placut?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

« Răspuns #674 : 17.Sep.2022, 01:25:31 a.m. »
      Ca sa si platesc eu, deci pe banii mei si sa fiu si masochist(Atitudine a cuiva care găsește satisfacție în propria-i suferință, decădere sau umilire.), nu vad deloc in asta o stare de normalitate !
Iar ca tu esti incantat ca ai fost umilit si ai suferit pentru o masina, de fapt tu zici ca pentru 4( :-O), ok, iti respect punctul de vedere.
   Personal imi aduc (cu placere) aminte exact cum le-am cumparat pe ultimile doua si sunt foarte multumit ca m-am descurcat rapid si achizitia unei masini n-a fost un stres, ba chiar un succes !
Deci la intrebarea finala  pot sa-ti spun doar ca nu sunt maso, deci placut pentru mine =normal ! :dknw:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online NicNic

« Răspuns #675 : 17.Sep.2022, 04:26:36 a.m. »
Cand vrei ca masina ta sa fie altfel, cu optionalele dorite de tine, nu ai ce face decat sa o comanzi, apoi sa o astepti
Oricum, doua din cele 4 masini au fost comandate inainte de a fi lansate pe piata, asa ca nu aveam cum sa le gasesc prin showroom-uri.

Dar poate fi o forma de placere si sa te multumesti cu ce gasesti pe stoc.
Poti lua orice masina din stoc, nerabdator fiind ca un copil, evident avand culoarea si echiparea deja definite.
Apoi sa "bricolezi" la ea ca sa aibe ce ti-ai mai fi dorit, dar n-ai gasit asa pe stoc ...

Bricolajul poate fi o alta forma de placere si, in acelasi timp, o forma de a te chinui. Depinde cum vezi lucrurile

« Ultima Modificare: 17.Sep.2022, 04:41:54 a.m. de NicNic »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

« Răspuns #676 : 17.Sep.2022, 04:04:01 p.m. »
Cand vrei ca masina ta sa fie altfel, cu optionalele dorite de tine, nu ai ce face decat sa o comanzi, apoi sa o astepti
    Asa este, iti asumi asteptarea, dar eu n-o numesc placere !
Citat
Bricolajul poate fi o alta forma de placere si, in acelasi timp, o forma de a te chinui. Depinde cum vezi lucrurile
  Iar "bricolajul", in functie de specific, de obicei il faci de placere, deci pentru ca te pricepi, altfel mai mult strici !
La S-Cross am luat varianta cu dotari maxime(exceptand trapa, care nu m-a atras), deci nu mai aveam ce bricola, dar totusi, insonorizarea si dotarea integral cu led-uri nu exista pe niciun model.
La Vitara am luat baza, dar ce am "bricolat" pe ea a fost peste echiparea full de fabrica : insonorizarea, boxe, media, led-uri.
   Toate astea le-am facut din placere, stiu cum sa le fac, deci le fac usor si daca as mai lua maine o masina noua tot mi-as lasa o "amprenta" undeva unde constructorul a lasat liber si eu ma pricep.
Cat despre asteptare/stat la coada, le urasc. Probabil o reminescenta din tinerete...

The following users thanked this post: ntire2000

Offline kellogs

« Răspuns #677 : 19.Sep.2022, 11:55:57 p.m. »
Nu mai eu stau acuma de parcă am cărbuni încinși sub fund sau au fost și alții la vremea lor la fel? Mașina este gata așteaptă să fie încărcată pe trailer sa o aducă... :ceas: :D

Nu, au mai fost... fa o cautare dupa Sara Motors
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/