Autor Subiect: Tendoane (spate)  (Citit de 12193 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline M_TM

Re: Tendoane (spate)
« Răspuns #10 : 05.Nov.2012, 02:23:48 p.m. »
..firma,de fapt service-ul este in Timisoara..nu cred ca te ajuta.Dar mai toate service-urile care se respecta fac ele comanda de piese si mai castiga si la montat (190 pentru bucse)Toata chestia e sa ai incredere in ei.CODUL NU-L STIU.
Bafta..

Offline emptyspiral

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #11 : 06.Nov.2012, 02:15:30 p.m. »
..firma,de fapt service-ul este in Timisoara..nu cred ca te ajuta.Dar mai toate service-urile care se respecta fac ele comanda de piese si mai castiga si la montat (190 pentru bucse)Toata chestia e sa ai incredere in ei.CODUL NU-L STIU.
Bafta..

Pai de asta te intrebam ce firma/service este.

Reprezentantele din Bucuresti mi-au zis ca Suzuki nu are reper pentru bucsele respective, si ca urmare deoarece ei aduc piese de schimb doar de la fabrica din Ungaria, nu au cum sa imi aduca doar bucsele.

Iar service-urile de care stiu folosesc firmele de distributie de piese auto (gen Unix) care nu au in lista de piese bucsele respective. Si ma indoiesc foarte profund ca pentru un singur client se vor agita sa afle de unde pot sa le aduca.

Daca imi poti spune ce service din Timisoara stie despre bucsele respective, in cel mai rau caz ma gandesc ca poate mi le pot aduce ei si fac cumva sa le trimita ei sau cineva prin posta.

Multumesc.

Offline suzukisx4x4

• Full Member
  • Mesaje postate: 234
« Răspuns #12 : 06.Nov.2012, 04:04:55 p.m. »
Din cate se vede in fotografie, bucsele cam fac corp comun cu piesa (bara/tendonul) si nu cred ca se pot inlocui separat.
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein

Offline vej

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #13 : 16.Mar.2016, 09:24:04 a.m. »
Salutare!
Chiar daca e vechi postul, voi scrie si experienta mea, deoarece poate unii se vor mai confrunta cu aceasta problema
Eu am inlocuit doar bucsele din bratele din spate. Nu se gasesc pentru ignis, dar se potrivesc cele de Matiz, eu am dat pe ele 20 ron/bucata de la un magazin specializat pe piese Daewoo in Cluj. Mentionez ca sunt schimbate deja de 2 ani si arata perfect in ciuda abuzurilor la care este supusa bestia, deci nu cred ca au probleme de rezistenta.

De asemenea, o varianta si mai simpla este inlocuirea bratelor cu unele de Matiz, care sunt identice (le lipsesc doar niste gauri de 6 mm in care se prind clipsurile care tin conductele de frana). Am facut asta pe masina unui prieten, costuri:110 ron/brat, deci 220 ron total.
Imagini nu am, deoarece sunt utilizator de stupidphone.
suzuki ignis 2004 1,3 named FOX