Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki NEW VITARA
»
Probleme tehnice NEW VITARA
(Moderatori:
toma
,
yeti
) »
Patinare ambreiaj
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
2
[
3
]
Mergi Jos
Autor
Subiect: Patinare ambreiaj (Citit de 4060 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
wolfin
Hero Member
Mesaje postate: 2224
Gen:
N'am gasit cu dacia
B
Re: Patinare ambreiaj
«
Răspuns #20 :
04.Dec.2018, 02:18:07 p.m. »
pai ai bagat benzina...deci nu.
petrom (tancuri vechi)...
incearca omv rompetrol....
eroare..sau martor low fuel?
memorat
vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970
Gamer9202
Jr. Member
Mesaje postate: 58
Roman, judetul Neamt
«
Răspuns #21 :
04.Dec.2018, 02:21:37 p.m. »
Martor low fuel. Asa rad eu de nevasta, ii spun ca iar am eroare in bord. Alimentez la Lukoil si cu benzina Ecto Plus 95 si nu am de gand sa schimb pompa decat daca as fi sigur ca problema e din cauza asta.
memorat
Suzuki Vitara Passion Allgrip 1,6 benzina
shpeedy
Hero Member
Mesaje postate: 11865
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #22 :
04.Dec.2018, 03:28:07 p.m. »
Chiar daca vorbim de sortimentul Ekto Plus, despre Lukoil ai apucat sa citesti p'aci pe forum?!
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
memorat
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X
Gamer9202
Jr. Member
Roman, judetul Neamt
«
Răspuns #23 :
04.Dec.2018, 03:33:06 p.m. »
Din punctul meu de vedere, conteza mult si cum e ingrijita o statie, nu doar combustibilul. Deviem de la subiect. Nu cred ca e combustibilul de vina in problema mea. Vedem ce spun cei de la service.
memorat
Gamer9202
Jr. Member
Roman, judetul Neamt
«
Răspuns #24 :
10.Dec.2018, 01:19:18 p.m. »
Concluzia: trebuie schimbat kitul ambreiaj iar cei de la Suzuki Bacau spun ca nu face obiectul garantiei. Astept mail de la ei cu oferta de pret si cu raspunsul de la Suzuki , precum ca refuza sa-mi schimbe ambreiajul pe garantie. Dupa ce primesc mailul, decid mai departe ce fac.
memorat
SPIRIDUSHU
Sr. Member
Mesaje postate: 381
Gen:
BUCURESTI
«
Răspuns #25 :
10.Dec.2018, 01:28:03 p.m. »
din pacate, din ce stiu si eu, ambreiajul este considerat consumabil, adica e ca si cum ai cere pe garantie sa-ti schimbe filtrul de aer, alt consumabil. De fapt, garantia acopera foarte putin din masina, pe partea mecanica. Mai bine spus, articulatii si tot ce intra in "frecusul" zilnic urban, nu prea intra in garantie. Eu sper sa iti iasa asa cum doresti.
memorat
New Vitara 1.6 ddis, Luxus
wolfin
Hero Member
Mesaje postate: 2224
Gen:
N'am gasit cu dacia
B
«
Răspuns #26 :
10.Dec.2018, 01:33:23 p.m. »
e si ambreajul in garantie ca si articulatiile ... nu stiu exact ...e un nr de km.....orice piesa are o garantie data de producatori.
la ambreaj ..din ce imi aduc aminte e 30k.
acum..ce sa zic..la rep. renault...mi au cerut sa schimb caseta de directie pt un joc in bucsa metalica (pe banii mei..cc 4k lei). dupa ce am refuzat...mecanicul...si ulterior inginerul de la front desktop...mergi linistit...e normal sa aiba joc in bucsa metalica (palier). au trecut 7-8 ani..si caseta directie e identica....
oricum...ambreajul de vitara e subdimensionat....daca or sa inceapa sa pice le pa 40-50 k...mai multe...o sa iasa cu scandal. si probabil cu inlocuiri....(wold wide)
inca o chestie..au dat jos cutia si au vazut discul..volanta (care este in garantie 5 ani sau 7)??? ...cum au ajuns la concluzia asta?. daca e uzat excesiv..da poate sa il impute conducatorului...se mai intampla..dar daca e crapat..etc....defect de fabricatie..cu ce e vinovat enduserul???
«
Ultima Modificare: 10.Dec.2018, 02:00:33 p.m. de wolfin
»
memorat
vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970
Ruhestand
Sr. Member
Mesaje postate: 290
Gen:
Bucharest
«
Răspuns #27 :
10.Dec.2018, 09:19:15 p.m. »
am patit la Hyundai sa-mi cedeze ambreiajul in timpul garantiei. in urma "investigatiilor" s-a decis schimbarea lui pe garantie cu exceptia discului care e consumabil si pe care l-am platit eu.
memorat
Suzuki Vitara S
smiley
Sr. Member
Mesaje postate: 382
Gen:
Iasi
«
Răspuns #28 :
10.Dec.2018, 09:32:01 p.m. »
Ar merita totuși sa intrebi in ce consta acest kit, daca este vorba de rulment, placa de presiune si disc poate tu ar trebui sa plătești doar Discul, e foarte logic ce spune Ruhestand. Un disc de ambreiaj poate fi distrus si in maxim 2 minute la un “thug of war” daca e facut incorect (nu ca ar fi ceva corect in treaba asta
) )
Pana una alta mergi frumos cu ce ai acum(piciorul cât mai puțin timp pe ambreiaj si fără launch-uri si poți merge mult si bine)
memorat
Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP
Gamer9202
Jr. Member
Roman, judetul Neamt
«
Răspuns #29 :
11.Dec.2018, 02:50:40 p.m. »
Nu au dat nimic jos. Am facut Joi un test drive, eu la volan si mecanicul in spate, filma bordul sa se vada cum fuge turometrul. Apoi ieri a condus unul dintre mecanici. Acum patineaza si in treapta a 3-a. Pentru cei care au dubii in legatura cu, calitatile mele de sofer, va sigur ca stiu sa conduc si nu dorm cu piciorul rezemat de ambreiaj. Am decis sa schimb kitul, dar nu la Dealerul Suzuki pentru ca si asa m-am lamurit cu garantia la Suzuki, eu sunt din Roman, iar Dealarul e in Bacau. Au spus ieri dimineata ca o sa-mi trimita pe mail oferta, i-am sunat ieri dupa-amiaza sa le spun ca inca nu am primit-o. Au spus ca urgenteaza treburile si o sa o primesc. Azi tot nu am primit-o. M-am cam lamurit cu ei.
memorat
Tipărire
Pagini:
1
2
[
3
]
Mergi Sus
« precedentul
următorul »